ajaxLoader
Miesten Slim Fit -farkkuhousut

Miesten Slim Fit -farkkuhousut

€32.00 €42.80

Miesten Vaatteet, Alaosat

MIEHEN Alaosat, shortsit, housut ja lenkkarit Riippumatta tyylistäsi, VaateMuoti on saanut sinut peittämään kaikenlaisilla miesten housuilla, farkuilla, lenkkeilijöillä, shortseilla ja muulla. Olipa kyseessä sitten farkut ja t-paita, khaki housut ja napit yönä, tai kuntosali kotona lenkkeilijöinä ja hupparityyppinen iltapäivä, meillä on kaikki mitä tarvitset jokaiseen kuviteltavaan tapahtumaan. VaateMuoti on yhden luukun miesten trendikkäitä housuja, farkkuja, shortseja ja muuta. Aloitamme leikkauksella ja istuvuudella luomaan mahdollisimman mukavat miesten pohjat, ja liikkumme eri kankaiden läpi luomaan ihanteellisen venytystason joka kerta. Yhdistä suosikki miesten housut ja shortsit VaateMuoti miesten toppeihin luodaksesi ulkoasun, joka on kaikkea sinua.
Tietenkään se ei olisi VaateMuoti ilman parasta miesten farkkujen valikoimaa. Kaikenmuotoiset ja -kokoiset kaverit voivat löytää sopivuutesi VaateMuoti: stä valikoimamme laihojen, ohuiden, urheilullisten, suorien, bootcut- ja löysien farkkujen kanssa. Jos olet sellainen kaveri, joka haluaa rennomman tyylin, puku suorissa, bootcut- ja löysissä farkuissa ihanteelliseen istuvuuteen. Jos haluat tiukemmat jalkamallit, valitse laiha, ohut ja urheilullinen istuvuus löytääksesi täydelliset farkut. VaateMuoti miesten farkut on valmistettu parhaista farkkukankaista, mikä tarkoittaa, että niillä on myös rikkaimmat väripesut ja parhaat yksityiskohdat, kuten repeämät ja kyyneleet.
Miesten housuissamme käytetään samoja leikkauksia kuin farkuissamme, mutta ne on valmistettu puuvillasta toimineista twillistä ja värillisestä denimistä kiillotetun tunnelman aikaansaamiseksi. Joten kun tiedät sopivuutesi ja tyylisi, voit valita saman leikkauksen hieman dressier-housuihin kaiken tyyppisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Khakin housut ovat aina hyvä valinta treffi-iltaan, ja lenkkeilijät ovat aina valmiita rentoon yöhön. Farkkuihin ja housuihin, jotka todella liikkuvat kanssasi, VaateMuoti -joustokankaat luovat eritasoisia joustoja vallankumouksellisilla mikrokuiduilla, jotka pitävät miehesi pohjat huippumuodossa koko päivän ja koko yön. Sinulla on korkea joustavuus, joka säilyttää muodon, ja mukavimmat housut ja farkut, joita olet koskaan käyttänyt.
Kun asiat lämpenevät tänä keväänä ja kesänä, vaihda miesten shortseihin ja uimahousuihin, jotta aurinko säilyy. Kausiluonteisesti päivitetyt miesten shortsimme pitävät sinut hyvällä tarjonnalla tuoreista ilmeistä kesän loppuun asti. Pukeudu uimaan meidän shortsit ja uimahousut, jotka on valmistettu joustavasta nailonista, joka kuivuu nopeasti ja luo täydellisen rantakaivoon. Kun on aika kaivaa ranta, siirrä farkkushortseihin, khaki-shortseihin tai fleece-shortseihin, jotta istuvuus olisi mahdollisimman mukava. Löydä kesän suosikkisi VaateMuoti: stä ja päivitä tyylisi päivittäin. Valmistaudu tulevaan kauteen VaateMuoti: n koko miesten pohjalla. Farkkujen, lenkkeilijöiden, housujen, shortsien ja uimahousujen täydellisen tuotevalikoiman myötä kaikki pohjat on peitetty ja sitten joitain.