ajaxLoader

Asusteet, Naisten Asusteet, Aurinkolasit

Naisten aurinkolasit Yksikään ulkoasu ei ole täydellinen ilman täydellisiä aurinkolaseja, ja tyylistä riippumatta, VaateMuoti: llä on ihanteellinen pari täydentämään sitä. Ylisuuret naisten aurinkolasit, kissansilmäiset aurinkolasit, kilpi-aurinkolasit, neliönmuotoiset ja aviator-aurinkolasit peilikehyksillä - valitse yksi tai useampi laajasta tyylivalikoimastamme. Jokainen kehyksemme on suunniteltu ajattomiin muotoihin ja väreihin, jotka on tarkoitettu käytettäväksi kaudesta toiseen.
Kuinka valita parhaat aurinkolasit kasvojesi muotoon? Innovatiiviset mallit tarkoittavat, että löydät täydellisen kokoiset linssit ja kehykset, jotka sopivat parhaiten kasvojesi muotoon riippumatta siitä, onko sinulla neliönmuotoinen, soikea tai pyöreä kasvot. Osta aurinkolaseja kasvojesi mukaan: • Parhaat aurinkolasit soikeille kasvoille? Soikeat kasvot voivat heiluttaa melkein mitä tahansa aurinkolasikehystä. Kokeile aviator-paria hienostuneeksi leikkisyydellä. Pidä hauskaa erityyppisten ja sävytettyjen linssien kanssa - ne sopivat täydellisesti sekoittamiseen ja yhdistämiseen eri asujen kanssa, joilla on samanlainen värimaailma. • Parhaat aurinkolasit neliön muotoisille kasvoille? Ylisuurista linsseistä pyöreisiin linsseihin aurinkolasit voivat täysin korostaa kasvojesi muotoa, puhumattakaan siitä, että yhtyeesi todella pop! Ylimitoitettu, ohuilla kehyksillä varustettu soikea linssi on rohkea lausunto, joka kunnioittaa 60-luvun retrotyyliä, kun taas neliön muotoinen linssi antaa nykyaikaisempaa ilmaa. • Parhaat aurinkolasit pyöreille kasvoille? Geometrisen muotoiset aurinkolasit, kuten suorakulmiokehykset, tasapainottavat pyöreät pinnat. Kissan silmän kehykset toimivat myös hyvin. He antavat helpon armon vanhan koulun viileällä tavalla - jotenkin mikä tahansa tilaisuus vaikuttaa hieman muodikkaammalta.
Valitse tyyliisi sopivat aurinkolasit. Erilaisten naisten tyylien ansiosta on helppoa valita oikea ulkoasu itsellesi - etsitpä rohkeaa ja seikkailunhaluista ulkoasua tai klassista, yksinkertaista.
Tarvitsetko aurinkolasit vastaamaan aktiivista elämäntyyliäsi? Suojaa silmäsi UV-säteiltä Sport-aurinkolasilla, jotta voit juosta, hiihtää, pelata palloa koko päivän vahingoittamatta silmiäsi. Huolimatta siitä, yhdistätkö sävyt talvitakkiin tai uimapukuun, mikään ei täydennä ulkonäköäsi aivan kuin tämä katkottu lisävaruste.
Joten kun haluat panssaroida itsesi auringolta polarisoidulla aurinkolasilla - tai vain huokua julkkiksen supertähden asenteesta - VaateMuoti: llä on kaikki etsimäsi naisten aurinkolasityylit.