ajaxLoader
Naisten Työtyyliset Paljetit

Naisten Työtyyliset Paljetit

€14.50 €19.00

Naisten Vaatteet, Päällysvaatteet, Blazers

Rennot bleiserit naisille Rentoympäristössä, kuten rento tai rento, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja rento bleiseri. Suunnittelusta alkaen voit mennä ohueksi tai suoraksi, yksiriviseksi tai kaksiriviseksi, pellavaksi, tweediksi, puuvillaksi, polyesteriksi tai mihin tahansa yhdistelmään. Etsi vain yritystakin vastakohta: vältä liian tylsää kangasta ja vaihtoehtoja
Bleiserityypit kankaan mukaan Naisten pellava bleiserit Paras vaihtoehto niille kesäpäiville. Joka kausi VaateMuoti tarjoaa valikoiman pastellin, maan sävyjä ja perusvärejä kankaista, jotka on valmistettu pellavasta ja pellava-puuvilla-seoksista.
Naisten tweed-bleiserit Tyylikäs ja välttämätön. Joka syyskuu VaateMuoti julkaisee uuden villasta tai villaseoksista valmistetun tweed-kankaan kokoelman. Vihreä, ruskea, harmaa ... meillä on yleensä ne kaikki.
Naisten samettibleiserit Suosituin vaihtoehto ympäri vuoden niille iltabileille. Tyypillisiä vaihtoehtoja ovat sininen ja musta, mutta viininpunainen ja vihreä ovat myös erittäin suosittuja. Samettinen bleiseri yhdistyy melkein kaikkeen.
Suosituimmat kankaan värit ja tulosteet Vaaleanpunainen bleiserit Viimeisten 2-3 vuoden aikana vaaleanpunaiset bleiserit ovat olleet erittäin suosittuja. Aloimme tarjota valikoiman pellavan vaaleanpunaisia ​​kankaita, jatkoimme villasekoituksilla, ja nyt meillä on jopa tweed-versio. Vaaleanpunaiset bleiserit tulivat tänne jäädäkseen! Vaaleanpunainen bleiserit
Plaid Blazers Kukaan ei voi kieltää, että ruudulliset bleiserit ja ruudulliset puvut ovat vuoden trendi. VaateMuoti: ltä löydät ne tweedistä, pellavasta tai villasta.
Kukka Bleiserit Joka kausi yritämme etsiä trendikkäitä kukkakuvioita bleisereihimme. Sille erityiselle kappaleelle, jonka haluat omistaa. Se ei ole jokapäiväinen vaate, mutta kun sovitat sen oikein, saat puvun tehdä vaikutuksen. Tutustu kukka-bleisereihimme. Ja jos rakastat yhtä mallia, osta se. Yleensä emme osta niitä kovaa metriä.
Naisten valkoiset bleiserit Erittäin suosittu vaihtoehto viime aikoina. Valkoinen tai luonnonvalkoinen bleiseri antaa sinulle ainutlaatuisen ilmeen. Voimme tehdä tämän liinavaatteiden tai villan perusteella. Voit käyttää niitä liike-arjessa tai jopa erityistapahtumassa.
Naisten mustat bleiserit Eniten myyty. Jokaisen naisen tulisi omistaa musta bleiseri. Suunnittele se haluamallasi tavalla, koska se on erittäin hyvä sijoitus. Se yhdistää melkein minkä tahansa paidan värin ja melkein minkä tahansa housun, mukaan lukien farkut. Lisäksi VaateMuoti tarjoaa kaikenlaisia ​​mustia kankaita.