ajaxLoader
Miesten Slim Fit -farkkuhousut

Miesten Slim Fit -farkkuhousut

€32.00 €42.80

Miesten Vaatteet, Alaosat, Farkut

Farkut ovat luonnollinen lähtökohta jokaiselle vaatekaapille. Valikoimamme on saatavana kaikilla tyylillä ja muodoilla, ja siinä on laaja valikoima istuvuuksia - klassisista suorista leikkauksista farkunsinisessä mustiin laihoihin farkkuihin. Valitse vaaleista tai tummista pesuista ahdistuneilla tai pukeutuneilla viimeistelyillä ja käytä klassisen valkoisen t-paidan kanssa rento ilme.
Miesten Slim Fit -farkut. Haluatko laihojen farkkujen ulkonäön ja suorien farkkujen mukavuuden? Hanki molempien maailmojen parhaat puolet Slim Fitillä. Kapeat farkut ovat tilavampia kuin laihat farkut, ja ne tarjoavat silti tyylikäs muotoilu. Kuinka muotoilet slim fit -farkut? Liiketoiminnan arkipäiväisistä päiväpäiviin suosittelemme tummemman pesun käyttämistä vähällä viskillä ja hiipumalla. Yhdistä miesten slim fit -farkut pommitakkiin, raikkaaseen paitapuseroon ja Chelsea-kenkiin nykyaikaisen ilmeen saavuttamiseksi.
Miesten suorat farkut. Haluatko farkut, jotka kestävät trendejä? Miesten suora istuvuus näyttää monipuolisilta - klassinen, joka on aina tyylillä. Mihin ryhmät heidät? Syy-tunnelman takaamiseksi yhdistä suorat farkut T-paitoihisi, flanellipaitasi ja lenkkarisi kanssa.
Miesten laiha farkut. Oletko kyllästynyt paksuihin farkkuihin? Terävöitä ulkonäköäsi miesten laihoilla farkuilla. Kuinka heität heitä? Yhdistä miesten laihat farkut graafiseen T-paitaan, nahkatakkiin ja tuoreisiin potkuihin viileään asuun.
Miesten rentouttavat farkut. Mitä farkkuja käytät viikonloppuisin? Ole mukava miesten rentoissa farkuissa. Koska nämä ovat rennompia, tutustu kevyempiin pesuihin. Täydennä tätä ulkoasua go-to-paidoilla, huppuilla ja lenkkarilla.
Miesten venytysfarkut Miesten joustavat farkut sopivat kaikkiin oikeisiin paikkoihin ja tarjoavat kestävää mukavuutta päivästä riippumatta. Uusista miesten joustavista farkuistasi on saatavana jersey-, johto- ja puuvillasekoitetta sekä useita farkkupesuja. Älä unohda joustavia vyötäröisiä miesten farkkuja. Täydellinen matkustamiseen, tässä erittäin mukavassa tyylissä on kiristysnauha, joka tekee niistä helppoja vetää ylös ja alas ja irrottaa pitkillä matkoilla. VaateMuoti-miesten farkut, joissa on joustava vyötärö, ovat täydelliset matkafarkut niille, jotka haluavat matkustaa mukavasti.
VaateMuoti: ssä on kaikki miesten farkut, jotka tarvitset uuden suosikkisi näyttämiseen. Etsitpä laihoja farkkuja, slim fit -farkkuja, tuhoutuneita farkkuja tai biker-farkkuja, olemme saaneet sinut mukaan.