ajaxLoader
Naisten Kapeat Repäisytaskut

Naisten Kapeat Repäisytaskut

€30.80 €41.30

Naisten Rento Laiha Farkut

Naisten Rento Laiha Farkut

€26.20 €34.80

Naisten Vaatteet, Alaosat, Farkut

Naisten farkut Naisten farkut ovat kaiken suuren vaatekaapin perusta. Olitpa ulkonäkösi ärtyisä, rento, hienostunut tai retro, VaateMuoti on tyyli ja sopii sinulle. Naisten farkkujen valinta on rajaton. Pue bootcut-farkut mukavalla, laskeutuvalla flanellilla ja lisää pari rakastettuja saappaita klassiseen ulkoasuun. Suihkuta uusimpiin ohuisiin, laihoihin farkkuihin ja lisää älykäs bleiseri kimaltavilla lisävarusteilla hauskaa yötä varten kaupungissa. Miksi et valita poikaystäväfarkkuja ja lisää terävä, valkoinen tennarit lenkkarilla iltapäivälle puistossa. Mikä tahansa ulkonäkö, VaateMuoti on edullinen, moderni vaihtoehto jokaiselle naiselle.
Rento poikaystävä farkut Minkä naisen ei tarvitse lisätä mukavaa rentoa-tyylikästä poikaystävä farkkua kokoelmaansa? Tämän tuulisen, löysän tyylin ansiosta monipuolisuus on avainasemassa. Yhdistä poikaystävä farkut, joissa on uurrettu turtleneck ja nilkkurit nykyaikaiselle ulkonäölle. Tai yhdistä ne t-paita ja kangas lenkkarit perinteisen, retro tunnelma. Kun sää muuttuu raikkaaksi, sinun kannattaa lisätä pitkä, paksu pusero ja kerroskaulakorut viileään, boheemiseen tunnelmaan. Boyfriend-farkut ovat yksi monipuolisimmista tyyleistä, jotka tarjoavat mukavuutta ja toteavat, ettet ota itseäsi liian vakavasti.
Trendikkäät korkeavyötäröiset farkut Korkeat vyötäröiset farkut ovat klassisen tyylin perusedellytys, ja niitä voi käyttää melkein kaikki vartalotyypit. Korkea vyötärö pidentää naisen jalan ulkonäköä ja korostaa pidemmän, tyylikäs ulkonäkö käyttäjälle. Korkeampi vyötärölinja tarjoaa myös laihtumavaikutuksen, ja sitä voi käyttää söpön, virtaavan puseron kanssa naiselliselle kosketukselle. Tai peitä korkea vyötäröinen ulkonäkö armeijan tyyliin tarkoitetulla takilla, jotta saat upean ulkonäön. Lisää pitkä, leveä kudottu villapaita, joka lisää mielenkiintoa ja tekstuuria asuusi. Saadaksesi perinteisemmän ilmeen, yhdistä korkea vyötäröiset farkut tuoreeseen, värikkääseen t-paitaan. 70-luvun tunnelman heiluttamiseksi käytä uurrettua, pitkähihaista turtlenkaulaa. Yhdistelmät ovat loputtomia klassisilla korkeavyötäröisillä farkuilla, ja VaateMuoti tarjoaa vaihtoehtoja jokaiselle naiselle omistaa tämän ilmeen.
Pillifarkut Laiha farkut saattavat tarkoittaa, että ne ovat vain yhtä vartalotyyppiä varten, mutta laihat farkut on suunniteltu etsimään minkä tahansa naisen hahmoa. Tätä käyrää halaavaa tyyliä on saatavana kaikilla eri nousuilla ja useilla istuvuuksilla jalkojen läpi. VaateMuoti tarjoaa mukavia, joustavia farkkutyylejä ja super-laiha sopii edullisiin vaihtoehtoihin. Yhdistä kapeat farkut viileällä pommitakilla tai isolla villapaidalla syksyn viileisiin päiviin. Saadaksesi korkealaatuisemman ilmeen, ota uusi suosikkivärinen bleiseri ja pari nilkkurien kanssa. Mikä tahansa laiha farkku näyttää, VaateMuoti on peittänyt sinut.
Bootcut-farkut leimahtaa Bootcut-farkut ovat klassista tyyliä, jonka polvessa on pieni soihtu. Ne on alun perin luotu sopimaan kengän päälle, mutta bootcut-farkut ovat kehittyneet antamaan naiselle niin pitkän, laihan ilmeen, jonka hän haluaa saavuttaa päivittäin suosikkifarkuistaan. Bootcut-farkuissa on erilaisia ​​istuvuuksia ja pesuja, ja ne voidaan helposti pukeutua toimistoon. Yhdistä bootcut-farkut ylisuureen neuletakkaan ja huiviin ilmoittaaksesi, että olet valmis ottamaan maailman. Lisää klassinen laivastonsininen bleiseri ja liu'uta pari pumppua tuohon älykkääseen ja hienostuneeseen liiketyyliin. Jos hevosen koralli on enemmän kohtauksesi, yhdistä bootcut-farkut suosikki cowgirl-saappaasi ja osuma rodeo-kohtaukseen. Missä tahansa käytät bootcut-farkkuja, VaateMuoti: llä on oikea vaihtoehto sinulle.