ajaxLoader

Naisten Vaatteet, Alaosat, Hameet

Hameet VaateMuoti: n naisten hameet ovat pakollinen vaatekaappisi. Kaikilla tarjoamillamme tyyleillä, väreillä, koilla ja kankailla on varmasti helppo löytää hame mielentilasi tai tyylisi mukaan.
Lyijykynähameet. Haluatko terävöittää tyyliäsi? Lyijykynähameet ovat täysin kohdallaan, ja niissä on tyylikäs siluetti. Kuinka muotoilet sen? Saat kovaa uran ilmeen yhdistämällä neutraalin kynähameen bleiserin, solmittu-kaulapuseron ja korot. Ne eivät ole vain toimistoa varten. Pisteet paljeteilla tai painetulla lyijykynällä hame illanviettoon. Viimeistele juhlien ilme mototakilla, tankkitopilla ja tossuilla.
Laskostetut hameet. Etsitkö trendikappaletta? Laskostetut hameet tarjoavat tyylikkään lopputuloksen asustasi perusneutraaleista eloisiin tulosteisiin. Tulet rakastamaan keskipitkät tyylit, jotka päivästä toiseen pelaavat nopeasti. Suunnittele ammattimainen tunne bleiserillä ja puserolla. Menetkö töiden jälkeen? Nosta laskostettu hameasu farkkutakilla ja graafisella t-paidalla.
Maxi-hameet. Etsitkö pitkiä hameita? Ota tyylisi uusiin pituuksiin Maxi-hameilla. Meiltä löydät täydelliset tyylit rennoista erikoistapahtumiin. Rento ilme yhdistää maxihameesi t-paidan tai villapaidan kanssa. Tarvitsetko muodollisemman ilmeen? Yhdistä se paljeteilla tai pitsiosilla. Lisävarusteena maxihame korkoilla korkeammalle viimeistelylle.
Farkkuhameet. Ikuisesti tyylillä farkkuhameet ovat pakollisia katkottua vaatekaappiasi. Olitpa pukeutunut heihin t-paidalla tai pukeutunut puserolla, ne ovat avain viileään ulkoasuun. Yhdistä farkkuhameet muodin lenkkarista tossuihin kaikkien suosikkikenkiesi kanssa. Päätä tämä ulkoasu mototakilla ja olet hyvä mennä!
Faux-nahkahameet. Haluatko lisätä tyylikkään muodin muotisi kokoonpanoon? Keinuta tekonahkaa. Mini-midi-pituuksista ne ovat vastaus trendikkään ilmeeseen. Rento tunnelma heiluttaa keinonahkaa hameella farkkutakilla, graafisella t-paidalla ja paksuilla lenkkarilla. Haluatko pukeutua tähän ulkoasuun? Lisää vain paljetti ja pumput.
A-Line hameet. Haluatko imartelevan siluetin? A-linjan hameet saavat huippumerkit. Vyötäröllä puristetut ja lantion läpi virtaavat he ovat jokaisen naisten paras ystävä. Saat loputtomat muotoilumahdollisuudet yhdistämällä A-linjan hame mihin tahansa tankin yläosasta villapaitaan. Nauti lukuisista väreistä ja tulosteista neutraaleista standardeista rohkeisiin lausuntoihin.
Kuumina kesäpäivinä, festivaaleilla, kun brunssi, shoppailet ja elät parasta elämääsi, valitse helpot hameet, jotka juoksevat tuulessa. Haluatpa mieluummin maksimipitun hameen, jolla on enemmän peitettä (täydellinen viileisiin öihin ja syksypäiviin), midihame, joka näyttää nämä ihanat nilkat ja tuoreet potkut, tai minihame, joka näyttää edgieriltä ja leikkisältä, varmista, että se puhuu sinun tyylikkään kielen ja saa sinut tuntemaan itsesi!