ajaxLoader

Miesten Vaatteet, Yläosat, Henley Paidat

Hyvä henley-paita on jokaisen miehen tarvitsema kaapissa. Henleys on lyhythihainen, kaulukseton t-paita, jossa on useita nappeja kauluksesta alaspäin. Ne ovat monipuolisia, mukavia ja ennen kaikkea tyylikkäitä. Jos haluat näyttää rennolta, mutta ei liian rentolta, henley-t-paita on loistava vaihtoehto. VaateMuoti henley -paidat on valmistettu mukavista puuvilla- ja polyesteriseoksista kestävyyden, joustavuuden ja pehmeyden sekoitukseen. Henleyt ovat baseball-pelaajien peruselementtejä, ja urheilu teki niistä suosittuja, mutta nyt kaikki voivat harrastaa hyvää henleyä. Nämä t-paidat ovat mukavan ohuet, ja ne on suunniteltu täydentämään kehoasi. Lyhythihaiset henley-paidat sopivat hyvin farkkuihin, chinoihin ja jopa suosikkihousuihisi. Valitse joukosta raidallisia paitoja, kiinteitä tulosteita ja erilaisia ​​kuvioita, yhdistä se suosikkihoususi kanssa ja saat itsellesi täydellisen asun.
Paljon kuvioita ja kangasvalintoja Tämä suosittu paita on mukava, painavampi kuin t-paita, ja se kulkee kosketusjalkapallosta takin alle päivämääränä. Miesten henley näyttää huomaamattomasti ylävartalon houkuttelevasti puuvillan ja neuloksen yhdistelmän ansiosta. Se, miten se halaa olkapäitä, käsivarsia ja vartaloa, on hienovarainen, mutta tehokas. Miesten kankaita on saatavana myös monissa eri kankaissa, mukaan lukien slub-neuleet, fleece ja villapaita. Miesten pitkähihainen miesten henley-paita on myös lyhyissä hihoissa lämpimämpiä kuukausia varten. Yhdistelmäpaita ja paita, henley täyttää muodin aukon rento ja pukeutunut.
Rento, mutta räätälöity Dressier-ilmeelle Miesten henley-t-paita on mukava, kun taas napinkaula lisää mielenkiintoa kuin tyypillinen t-paita ja tekee siitä kuivemman. Miesten henley-t-paidat ovat täydellisiä kerrostuskappaleita. Voit heittää ne minkä tahansa villapaidan alle suojaamaan ihoa ja villaa. Voit näyttää heidät takin alla. Ne näyttävät hyvältä v-pään alla tai kerroksittain napitettavan paidan alla. Tällainen muodin monipuolisuus on hämmästyttävää, ja muutama Henleys tekee pukeutumisesta huomattavasti helpompaa. Niiden suosio tarkoittaa, että ne tulevat joukko värejä ja kuvioita, kuten raidat, ja joukko kangaspainoja. Näillä paidoilla on urheilullinen tausta ja kyky avata napit antaa miehille mahdollisuuden räätälöidä tyyli ja tehdä niistä hengittävämpiä treenaamisen aikana.
Pue se tai pue se Henleys pariksi täydellisesti farkkujen tai shortsien kanssa ja voi näyttää yllättävän hyvältä mekko housut, ottaen se rennompaan suuntaan. Voit nukkua Henleyssä, lyödä kuntosalia yhdessä tai tehdä siitä toimistosi rento päivävaatteen perustan. T-paidan ja kauluspaidan välissä tämä yleiskäyttöinen tyyli sopii erinomaisesti minkä tahansa miehen vaatekaappiin.