ajaxLoader

Laukut, Naisten Laukut, Käsilaukut

Käsilaukut Etsitpä sitten täydellistä kannettavaa tietokonetta ystävällesi työmatkalle tai handsfree-olkalaukku päiväillalle, valikoimamme käsilaukkuja auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tyylin. Käsilaukkuja on saatavana eri muodoissa, kooissa, tekstuureissa ja väreissä. Kalenterissasi on lisävarusteita melkein jokaiseen tilanteeseen päivittäisistä tikatuista olkalaukuista, joissa on metallirautahihnat, jotka pysyvät kiireisimpien aikataulujen mukaisina, myydyimpiin nailonreppuihimme, jotka sopivat täydellisesti kaikkiin vapaa-ajan seikkailuihisi.
Uusimpaan käsilaukkujen kokoelmaamme kuuluvat python-painetut mini-totet, krokotiililla kohokuvioidut nahkalaukut, voiset pehmeät mokkanahkat, metalliset nahkaiset ristirungot, tikatut nahkaiset olkalaukut, nahkaiset ämpäripussit, vaihdettavat reput, vyölaukut, tynnyriristikot ja paljon muuta!
Oletteko niiden naisten joukossa, jotka haluavat näyttää tyylikkäältä, mutta tarvitsette myös laukun, joka kantaa koko maailmaa siinä. Jos olet yksi heistä, ostos- ja olkalaukkujen on oltava valinta. Nämä naisten käsilaukkujen muunnelmat ovat kirkkaita värejä ja hienoja muotoiluja, jotka antavat sille hienovaraisen ja tyylikkään ilmeen. Nämä käsilaukut voivat olla tervetullut lisä tyylikkääseen toimiston ulkoasuun.
Jotkut naiset rakastavat kantaa kevyitä laukkuja, joissa on uber-tyylikäs ulkoasu. Lompakko, huulesi sävy, silmälasien, hienot sävyt ja avaimet ovat joitain monista asioista, joita pidät niissä. Tällöin rintareput ovat täydellisiä sinulle. Voit viedä sen toimistoon, ystävien tapaamisen, minkä tahansa matkan tai iloisen illan aikana. Kantokassit tarjoavat kevyen ja huolettoman ilmeen, joka huokuu itseluottamusta.
Jokainen nainen haluaa ainutlaatuisen ilmeen. Saat omasi houkuttelevilla käsilaukkuilla naisille. Olkoon se muodollinen tai henkilökohtainen tilaisuus; näiden käsilaukkujen tulee aina loistaa miellyttävillä väreillä ja yksinkertaisilla malleilla. Hit-tyylinen hakkerointi joka kerta on yhdistää käsilaukun pari sinistä farkkua ja valkoista paitaa.
VaateMuoti -laukut on valmistettu hienoimmista, kestävimmistä materiaaleista, ja saumat ja liitokset on vahvistettu täysin. Vaikka kiillon säilyttämistä suositellaankin, suunnittelija kukkarot ovat näyttelyesineitä, jotka on suunniteltu raskaaseen päivittäiseen käyttöön, pakattaviksi, heitettäviksi ja säilytettäviksi. Olitpa valinnut suuren laukun kantolaukuksi tai pienen olkalaukun, joka vie sinut läpi päivän, suunnittelijalaukku pitää olennasi turvallisina ja näyttää hyvältä vuodesta toiseen.