ajaxLoader

Asusteet, Miesten Asusteet, Käsineet

KÄSINEET Miesten asusteiden valikoimamme sisältää ammattitaitoisesti suunnitellun hansikkaiden valikoiman, jotka sopivat kaikenlaisiin vuoristoaktiviteetteihin. Meillä on tarjolla useita erilaisia ​​istuvuuksia, jotka auttavat pitämään sinut liikkeellä, ja ne ovat täydellinen lisä vuoristopakkaukseesi.
Suunnittelemme miesten käsineet ja käsineet liikkumaan kanssasi varmistamalla, että ne ovat kestäviä ja riittävän joustavat vastaamaan jatkuvasti muuttuvaan, haastavaan ympäristöön. Meillä on paljon vaihtoehtoja, jotka tarjoavat sinulle välttämätöntä lämpöä ja suojaa elementtejä. Olemme sekoittaneet parhaat, tehokkaimmat kankaat käsinevalikoimaamme varmistaen, että hyödyt innovatiivisista lämpöominaisuuksista ja nopeasti kuivuvasta tekniikasta.
TALVIKÄSINEET RAKENNETTU KYLMÄÄ SÄÄTÄ varten Kohdista kylmä VaateMuoti: n miesten käsineillä. Suunniteltu tarjoamaan välttämätöntä lämpöä säilyttäen huipputason, käsineet tukevat kylmän sään seikkailuja. Lisäksi käytä ulkokuoren alla vuorausta tai vedenkestäviä sormettomia käsineitä lämpöä lisäämiseksi. Lumisille vaelluksille korkealla etsimällä miesten käsineitä, jotka on suunniteltu eristämään lisälämpöä varten, sekä tuulenpitävät tuulenpitävät ja vettähylkivät WindWall-kuoret. Monissa on joko mokkanahkapalat tai silikonikahvakorut parempaa pitoa varten.
KOSKETUSNÄYTTÖHENKINEET ON PAKOTTAVA Kun käsittelet tätä mustaa timanttia kaltevuutta, kosketusnäyttöhansikkaat ovat välttämättömiä. Etip-sormenpäillä taataan pääsy puhelimen näyttöön huolimatta elementeistä. Sijoita molempien maailmojen parhaaksi pariksi kosketusnäyttöhansikkaita, jotka tarjoavat kätevyyttä kosketusnäytöllä käsineiden tai neulottujen käsineiden lämpimällä kummallakin kädellä.
TEE SELLE TYÖSKENTELEMINEN MIEHEN RUKkasilla Jos käsineet eivät ole sinun juttusi, kokeile paria erittäin lämpimiä lapasia. Yhdistämällä retro-ilme nykyaikaisen suorituskyvyn kanssa valikoima unisex-lapasia on syytä tutkia.
Missä tahansa seikkailu vie, valmistaudu käsineillä, jotka on suunniteltu Etip-toiminnallisuudella. Näiden kosketusnäyttöyhteensopivien tyylien avulla voit käyttää laitteitasi vaarantamatta sormien jäädyttämistä. Lisäksi tekniikalla, joka pitää kätesi luonnollisessa asennossa, ei ole mitään syytä ottaa heidät pois.
Olitpa sitten vuorikiipeily, lumilautailu tai vain lapioi ajotieltäsi, kiinteä pari talvikäsineitä on välttämätöntä säähän vastaamiseksi. Valmistaudu kauden suurimpiin seikkailuihin.