Korut, Kaulakorut & Riipukset

Hienot kaulakorut ja ketjut muodikkaalle ulkonäölle Mikään ei viimeistele asua kuin hieno kaulakoru, ja VaateMuoti: llä on laaja valikoima. Tutustu erilaisiin metalleihin ja tyyleihin sekä niihin käytettäviin riipuksiin. Miehille ja naisille suunniteltu, löydät varmasti oman tyylisi mukaisen hienon kaulakorun. Selaa kokoelmaa löytääksesi ruusukultaiset kaulakorut naisille tai ketjut kaulakorut miehille. Katso herkät köysiketjun kaulakorut tai löydä kauniita hopeaketjuja, jotka odottavat vain riipuksen lisäystä. Yksinkertaisesti muotoiltu hieno kaulakoru on loistava jokapäiväiseen käyttöön.
Kiinteä kalanruotiketju näyttää melkein siltä, ​​että metalli voisi virrata sormiesi yli, ja köysiketjun yksityiskohdat näyttävät hyvältä missä tahansa. Ontelossa Figaro-ketjussa on silmukat ja välit, jotka luovat ilmavan ilmeen. Tutustu sydänketjuun, joka on valmistettu 10k kullasta, jossa kukin silmukka muodostaa uuden sydämen muodon. Laatikkoketjussa on neliönmuotoiset reunat ja se näyttää kiinteältä. VaateMuoti-ketju kaulakoruja on saatavana valkoisena, keltaisena tai ruusukullana sekä hopeana.
Riipukset ja henkilökohtaiset kaulakorut lisäävät henkilökohtaista kosketusta VaateMuoti-kokoelma sisältää riipuksia jokaiseen toiveeseen. Etsi tyylikäs yhden helmen riipus tai valitse kimaltava 3-kivinen timanttiriipus. Kultainen ristiriipus näyttää hyvältä missä tahansa ketjussa ja on saatavana naisille ja miehille. Tutustu ajattomaan naisten kaulakoruun tai yhden timantti-riipukseen yksinkertaisesta tyylistä. Sydämen muotoinen riipus osoittaa rakkautta ja kimallusta. Mukauta sukupuun riipusta tai etsi timanttiristikaulakoru miehille tai naisille. VaateMuoti-kokoelmassa on myös nimi ja alkuperäiset kaulakorut kaikille. Tee haluamasi nimi kaulakorulla pitämään oma nimi tai pitämään jonkun rakkaan nimi lähelläsi koko ajan.
VaateMuoti -hieno kaulakoru löytyy kullan ja hopean sävyistä. Etsi valkoisia tai ruusukultaisia ​​ketjuja, jotka sopivat riipukseesi. Yksinkertainen hopeaketju näyttää hyvältä joka päivä jokaisella ilmeellä. Timanttikaulalla on aina tyyli ja miesten kultaketjukaulakoru voi olla täydellinen riipuksen kanssa tai ilman. Löydät hienon kaulakorun tyylillä ja sisällöllä osoitteesta VaateMuoti.