Kodin sisustus, Kello

Kellot Kellojen sisällyttäminen kodin suunnitteluun on tapa seurata paremmin aikaa ja voi tehdä kodissasi ainutlaatuisen tyylilausunnon. Kellot toimivat hyvin jokaisessa kodin huoneessa olohuoneesta makuuhuoneeseen. Löydät seinä-, mantel-, isoisä- ja ulkokellot, jotka sopivat henkilökohtaiseen tyyliisi. Suuret seinäkellot näyttävät kauniilta kotona ja ovat tyylikäs keskipiste olohuoneessasi. Varmista, että sovitat kellosi tyylin ja tekstuurin kotisi sisustukseen. Voit käyttää tyylikkäitä kelloja kodissasi korostamaan temaattisia malleja ja korostamaan kotiisi liittyviä alueita.
seinäkello Seinäkellot ovat tyylikkäitä ja toimivia. Voit lisätä yksityiskohtia keittiöösi, makuuhuoneeseesi tai olohuoneeseesi seinäkellolla. Näitä kelloja on kaikenlaisia ​​muotoja, tyylejä ja malleja vastaamaan kodin sisustusta. Meillä on laaja valikoima seinäkellotyyppejä, jotka vaihtelevat perinteisistä, vintageista nykyaikaisiin ja moderneihin. Voit pukeutua kotiin seinäkellolla tai yksinkertaisesti käyttää sitä kertomaan aikaa.
käkikello Käkikellot ovat täydellinen lisä kotiisi, jos olet kiinnostunut perinteisestä suunnittelusta ja nautit käkkikellojen soittamisesta. Löydät kädenkellot, jotka on valmistettu perinteisistä tyyleistä, mukaan lukien tummat tai vaaleat metsät, ja käki laulaa merkitsemään puolen tunnin välein. Voit myös nauttia käyrän kellojen mukana olevista monimutkaisista veistetyistä hahmoista, jotka on petsattu tai maalattu värikkään tyylinsä säilyttämiseksi.
kaappikello Isoisän kellot ovat täydellinen lisä suurelle tilalle. Löydät perinteisiä, nykyaikaisia ​​ja siirtymäkauden isoisäkelloja, jotka antavat kodillesi ainutlaatuisen tyylin. Isoisän kellot on merkitty niiden allekirjoittamalla pitkällä kotelolla ja koristeellisella heilurilla. Jos pidät muotoilusta, joka sisältää luonnollisia tekstuureja, tamminen isoisän kello näyttää hyvältä kodin keskipisteenä.
digitaalinen kello Digitaaliset kellot ovat täydellinen kumppani sängyn vieressä. Digitaalikello on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos tarvitset herätyksen aamulla. Digitaaliset kellot voidaan ohjelmoida sammumaan eri aikoina, joten et menetä työtä aamulla. Jos pidät modernista suunnittelusta, digitaalisissa kelloissa on myös tyylikkäät elektroniset näytöt, jotka voivat himmentyä automaattisesti, kun nukut.
analoginen kello Analogiset kellot ovat täydellisiä kotiisi, jos nautit modernin ja perinteisen muotoilun yhdistelmästä. Analogisten kellojen kokoelmassamme on suuri numerointi ja tyylikkäät kellon osoittimet. Jos sisustat kotisi tiettyä teemaa varten, löydät analogisia kelloja, joissa on värikkäitä taustoja. Analogiset kellot ovat täydellinen lisä kodin sisustukseen ja auttavat täydentämään vaivattomasti henkilökohtaista tyyliäsi.
Seinäkellot ajoissa
Oikea seinälle asennettu kello voi olla tyylikäs aksentti tai huoneesi sisustuksen keskipiste. Seinäkellot tarjoavat mahdollisuuden vahvistaa tilan suunnittelua, parantaa seinän sisustusta ja lisätä huoneeseesi toimivuutta. Esittele heitä yksin tai tee kellosta tyylikäs lisäys gallerian seinään. Joissakin malleissa voit jopa näyttää useita aikavyöhykkeitä.
Kuinka korottaa seinäkello
Ripusta kellot paikkoihin, joista niistä on eniten hyötyä, kuten keittiöön tai työpöydän yläpuolelle. Niiden tulisi olla helposti näkyviä ja täydentää tilan suunnittelua. Suuret seinäkellot ovat ihanteellisia takan yläpuolelle, sisäänkäynnin pöydän yläpuolelle tai esillä taideteollisuudessa. Pienempiä seinäkelloja voidaan lisätä keittiöön, kotitoimistoon tai lapsen makuuhuoneeseen pitämään päiväsi raiteilla.