Kodin sisustus

Kodin sisustus
Koti on missä sydän on, mutta kodinsisustus on miten sydän paljastuu. Innoitetut kodinsisustusideot muuttavat paljaat seinät taidegallerioiksi, kylmät lattiat lämpimiksi tulisijaksi ja karuiset huoneet vaalituiksi nurkiksi. Ensimmäistä kertaa kodinsisustajat ja kodinsisustamisen mestarit löytävät luovia suunnitteluideoita huolellisesti kuratoidusta seinätaidekokoelmastamme, koristeellisista aksentteista, matoista, ainutlaatuisista huonekaluista, korostusvaloista ja muusta. Makuuhuone, kylpyhuone, ulkona oleva asuintila tai keittiö, suunnitteluprojektisi on katettu.

Seinät
Kaikki ajatukset minimalismista lukuun ottamatta, paljaat seinät tarjoavat tyhjän kangas, jossa voit päästää irti sisemmän sisustussuunnittelijan. Olipa kyseessä muutama seinätaide tai koko taideseinä, mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Tunteellinen? Mukautetut ja räätälöidyt tulosteet ovat upeita kuvia seinälle. Maailmanmatkaaja? Entä maailmankartta tai pala topografista taidetta? Mies luola? Henkilökohtaiset tulosteet, urheilumuistoesineet ja oluttaidetta tekevät täydellisistä seinävaatteista. Kodinsuunnitteluideoita on rajattomasti lukemattomilla kuvilla seinille, taideteoksille ja muille taide- ja seinäkoristeille.

Lisävaruste
Sisustus on lyhyt koristeluun. Et koskaan tule lyhyeksi, kun kodin aksentteja on niin paljon valittavissa. Muutama korostuskappale täällä, epätavallinen kello tai ainutlaatuinen seinä, joka roikkuu siellä, jotkut pöytävalaisimet valaisemaan tätä pimeää kulmaa, ja kodinsisustus voi siirtyä maalaismaalaisesta moderniin sisustukseen hetkessä. Hauskaa on tulkinnassa, joten ilmaise itseäsi!

Kalusteet
Eläimen muotoinen pöytä, epätavallinen rokkari, muotoa muuttava tuoli, suosikkitilasi muotoinen sivupöytä, tortillaan kääritty vauva ... yksi näistä asioista ei ole kuin toinen. Totuus ei ole, että mikään näistä asioista on samanlainen kuin muut. Epätavalliset nykyaikaiset huonekalut lisäävät huoneeseen enemmän kuin luonnetta, ne herättävät keskustelua. Olitpa ilkikurinen, urheiluhenkinen, ylpeä tai hassu, suunnittelukalusteet ovat harvinaisia ​​ja silti käytännöllisiä.

Huoneet
Aina on tilaa muutoksille. Onneksi on aina tilaa muuttaa. Päivitä makuuhuoneen sisustus mielikuvituksella ja tyylillä. Lisää varastointia ja tehokkuutta uusilla keittiövälineillä ja -laitteilla. Kirkasta ulkotilojasi aurinkovaloilla. Lisää tunnelmaa huonekaluihin luovilla aksenttiosilla. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Muutos voi olla väistämätöntä, mutta se ei tarkoita, että se ei voi olla kaunis.