ajaxLoader

Kengät, Naisten Kengät, Korkokengät

Naisten korkokengät joka tilanteeseen Jos aiot ostaa kenkiä, jotka sopivat jokaiseen tapahtumaan, korkokengät ovat paras vaihtoehto tyylisi mukaan. Muodollisista tapahtumista rentoihin juhliin, korkokengät ja avokkaat ovat täydellinen valinta lähtemiseen. Lisää tuumaa itseluottamusta ja glamuria jokaisessa askeleessasi, kun otat suosikkitikkisi. Jos olet henkilö, joka haluaa käyttää kiiloja tai avokkaita, ylistä ulkonäköäsi ainutlaatuisella naisten kantapäämallistolla. VaateMuoti: ltä löydät laajan valikoiman uusimpia naisten korkokenkiä, joissa on erilaisia ​​malleja, kokoja ja värejä makusi ja mieltymystesi mukaan.
Korkokengät: VaateMuoti-korkokengät ovat 3-4 tuumaa korkeita ja kevyitä. Jokainen pari on suunniteltu antamaan jalkoillesi kaiken mukavuuden tinkimättä korkeudesta. Tämä tekee niistä ihanteellisen sopivan naisille tien päällä. Siirtyminen kiireisestä työpäivästä illalliselle moitteettomasti tuoreilla korkokengillä.
Kissanpennut korot: Jos et ole korkokenkien ystävä - tai mieluummin mieluummin mukavuutta kuin korkeutta - kissanpennun korot saattavat olla sinulle. Nämä 1,5 tuuman korot ovat kiillotettuja ja helppoja käyttää, mikä tekee niistä jokapäiväisen katkottua. Ne ovat äärimmäisen tehokkaita, aina valmiita liukastumaan ilman, että tarvitset huolta tyylistä. Haluat omistaa parin kaikilla väreillä!
Wedge Heels: Vakava kesän täydellisyys on tapa, jolla haluamme kuvata niitä. Kun kyseessä on kiilakorko, yksi korkeus sopii kaikille. Siksi VaateMuoti-kiilasandaalit tulevat monenlaisiin korkeuksiin - joten riippumatta siitä, kuinka lyhyt tai pitkä olet tai kuinka paljon mukavuutta tarvitset kantapäästäsi - sinulle on pari. Nämä rennot mutta tyylikkäät korkokengät ovat mukavia ja toimivia. Mitä muuta tarvitset kengistäsi?
Saappaat: Jokainen nainen tarvitsee vähintään yhden parin korkokengän. Korkorenkaat on suunniteltu lievittämään joitain tavallisen koron aiheuttamia paineita jalkasi etuosaan, mikä antaa sinulle enemmän tasapainoa ja - arvasitkin - mukavuutta. Paksu lohkokenkä tekee tästä kengästä täydellisen tyylin työhön, viikonloppuisin tai illanviettoon. VaateMuoti-korkokengillä mahdollisuudet ovat rajattomat - joten sinulla on itseluottamusta mennä ulos ja tehdä mitä parhaiten.
Se on sinun menosi, kun olet pukeutunut ja sinulla on minne mennä. Kantapäämme ovat täällä saadakseen sinut tuntemaan olevasi kaunis nainen. Mahdollisuudet ovat rajattomat nilkkanauhapumpuista suosittuun käärmeennahkapainatukseen. Valmista pedi, sillä avoimet kengät ja sandaalit antavat sinulle haluamasi hissin lämpiminä päivinä ja öinä. Muista tutustua suosittuihin eläintulostustyyleihimme, kun olet valmis nauttimaan kovasta ja upeasta hauskuudesta. Haluatpa lyhyemmän, korkeamman kantapään tai molempien maailmojen parhaat puolet, löydät ne kaikki täältä, mukaan lukien leveät tyylit, jotka sopivat sinulle täydellisesti.