ajaxLoader

Miesten Vaatteet, Päällysvaatteet, Liivit

Miesten liivit Miesten liivit löytävät täydellisen tasapainon liian vähän ja liikaa. Mallistostamme löytyy kestävä kuoret, elementtien pitäminen haastavissa olosuhteissa, kevyet ja valmiit matkustusvalmisteet, miesten liivi tai gilet, jota odotat mielelläsi. Päällysvaatteistamme löytyy erilaisia ​​tyylejä, jotka sopivat joka tilanteeseen päivittäisestä kulumisesta seikkailuihin epätasaisessa maastossa. Tutustu miesten ulkoiluliivit vaihtelevissa painoissa - löydä yksi parhaista suunnitelmistasi, olipa kyseessä keskipainoinen tikattu liivi vain ripaus lämpöä varten, hienostunut villa ammunta-liivi kentälle tai eristetty liivi rangaistavampiin olosuhteisiin.
Mekot liivit Nykyisen liivitrendin isä on mekkoliivi. Nämä ovat läsnä kaikkialla kolmiosaisilla puvuilla ja ovat modernia muotikatkoa. Ilman heidän erittäin suosittua muutaman viime vuosisadan ajan he eivät todennäköisesti olleet nykyään. Pukeutumisliivit tai liivit, jos tunnet itsesi hienoksi, tulevat muutamilla muunnelmilla, jotka on tarkoitettu erilaisille asuille. Tietenkin sinulla on sopiva liivi kolmiosaiselle puvulle. Mutta jos haluat viedä asiat seuraavalle tasolle, harkitse liivin vaihtamista värilliseksi. Tämä luo suuren kontrastin ilmeen, joka saa sinut näyttämään melko dapperilta.
Farkkuliivit Mitä kuvittelet ajatellessasi farkkuliiviä? No, unohda kaikki mitä tiedät. Ne eivät ole tarkoitettu vain kuorma-autoilijoille ja punkareille. Vaikka ne eivät välttämättä ole muodikkaimpia kappaleita nimellisarvoltaan, oikein käytettynä ne voivat olla valtava etu. Jos olet taiteellisempi, harkitse farkkuliivin yhdistämistä joihinkin keskusteluihin, laihoihin farkuihin ja graafiseen t-paitaan. Jos tunnet itsesi rohkeaksi, voit jopa koristaa takin takaosan tosiasian jälkeen. Jos olet vähemmän luovasti taipuvainen, voit saada sen toimimaan täysin sinulle. Hanki saappaat (mikä näyttää siistiltä) ja täydentävä paita, ja olet poissa kilpailuista.
Urheilulliset liivit Harkitse urheilullinen liivi niille, joiden on pidettävä sydämensä lämpimänä. Nämä tehdään aktiivisuutta ajatellen. Niissä on pehmeät materiaalit, joustavuus ja jotkut tarjoavat kosteuden kestävyyden. Vaikka niillä onkin syvästi käytännöllinen sovellus, voit myös integroida ne vapaa-ajan ilmeeseen. Vapaa-ajan ydin on ensiluokkainen mukavuus, samalla kun se on valmis puhkeamaan ja törmäämään maahan tarvittaessa. Älä koskaan epäröi olla yksi näistä kaapissasi, et vain tiedä, milloin sitä tarvitset.
Urheilufani-liivit Monet miesten joukosta rakastavat urheilua. Älä etsi enää kuin VaateMuoti laaja valikoima urheilufani-liivejä! Joillakin suosikkijoukkueillasi voit näyttää hyvältä ja kertoa muille, mikä sinulle todella merkitsee. Tuskin on huono aika lempijoukkueesi toistamiseen, olipa kyse asioiden suorittamisesta, peliin menemisestä tai rennoista perjantaista työssä.
Pufferi- / untuvaliivit Kylmemmät kuukaudet voivat olla omalla tavallaan julmia. Syksyllä et voi käyttää luotettavasti kevyempiä asujasi, etkä voi luotettavasti lahjoittaa talvivarusteitasi. Joskus tarvitset hienovaraisemman kosketuksen, ehkä puhujan tai untuvaliivin! Nämä on suunniteltu pitämään ydin paahteisena, samalla kun annat käsien hengittää hieman. Ne ovat erinomaisia ​​viileinä öinä ja keskilämpötilaa korkeammalla. Tämän tyyppiset liivit on yleensä helppo koordinoida asusi kanssa ja ne ovat yleensä erittäin tyytyväisiä kylmän sään lisävarusteisiin.