ajaxLoader

Laukut, Miesten Laukut, Lompakot

MIEHEN Lompakot Valuuttasi kuljettaminen kertoo paljon henkilökohtaisesta tyylistäsi ja voit olla varma, että annat rohkean lausunnon, kun kuljetat yhtä monista miesten lompakotyyleistä VaateMuoti: ltä! Menneet ovat vain yhden tai kahden vaihtoehdon miehet valuutanvaihtoon. VaateMuoti tarjoaa laajan valikoiman uusimpia miesten lompakotyyppejä, mukaan lukien kaksinkertaiset lompakot, kolminkertaiset lompakot, teknisesti infusoidut RFID-estävät lompakot ja rahaleikkeet.
Miesten Bifold-lompakot Bifold-lompakoissa on kaksi osaa ja ne on taitettu kahtia. Koska se on taitettu vain kerran, kaksinkertainen lompakko on yleensä ohuempi kuin kolminkertainen (tietysti sen mukaan, miten se on täytetty). Vaikka nämä kaksi osaa, toisin kuin kolme kolminkertaisesti, tarjoavat hieman vähemmän tilaa sisällölle, ohuempi muotoilu tekee tyypillisesti paremman vaihtoehdon lompakon kantamiseen housutaskussa.
Miesten kolminkertaiset lompakot Trifold-lompakoissa on kolme osaa kahdella taitoksella. Kaksi kertaa taitettuna kolminkertaiset lompakot ovat paksumpia kuin kaksinkertaiset lompakot, mutta mallista riippuen kolminkertainen lompakko vie vähemmän tilaa taskussa kuin kaksinkertainen. Koska lompakko on jaettu kolmasosiin, se voi tarjota enemmän tilaa kuin bifold laskuille, korteille tai kolikoille.
Raha leikkeet Rahaleikkeet ovat pieniä ja tyylikkäitä. Ne vievät vähemmän tilaa taskussa ja vapauttavat sinut taakasta kuljettaa muovikorttien rolodexia. Rahaleikkeet virtaviivaistavat kulutustottumuksiasi ja tuovat kasvotusten selville, kuinka paljon rahaa kirjaimellisesti jättää lompakkosi. Vaikka jotkut saattavat ajatella rahaleikkeitä rajoittaviksi, ne ovat itse asiassa melko monipuolisia ja voivat kuljettaa jopa 20 taitettua seteliä. Magneettiset rahaleikkeet ovat myös erittäin suosittuja ja pystyvät kuljettamaan useita muovisia luotto- ja henkilökortteja.
Miesten RFID-estävät lompakot Kun tekniikka etenee ja tulee yhä näkyvämmäksi jokapäiväisessä elämässämme, niin myös varkaiden kyky käyttää sitä meitä vastaan. Identiteettivarkaudesta on kasvanut epidemia, joka vaikuttaa miljooniin ihmisiin ja perheisiin vuosittain. Yksi yleisimmistä identiteettivarkauden muodoista on ns. Radiotaajuisen tunnistuksen kuorinta - tai RFID-kuorinta. Hyvä uutinen on, että on tapoja suojella itseäsi joutumasta tämän erityisen piilevän digitaalisen rikollisuuden muodon uhriksi - yksi suosituimmista on RFID: tä estävän lompakon käyttö.
Riippumatta siitä, missä asut, mitä teet elantosi vuoksi tai taloudellisesta tai sosiaalisesta asemastasi, kaikki ovat potentiaalisia uhreja tällaiselle identiteettivarkaudelle. Siksi on niin tärkeää nykyisessä digitaalisessa, teknologiavetoisessa maailmassa pysyä askeleen edellä. Älä jätä arkaluontoisia tietojasi vaaraan joutua vääriin käsiin. Jos olet valmis viemään arkaluontoisten tietojesi turvallisuuden seuraavalle tasolle, muista ostaa VaateMuoti sinulle sopivasta RFID-estävästä lompakosta.