ajaxLoader

Naisten Vaatteet, Mekot, Maxi Mekot

MAKSIMEKOT Pitkällä mekkokaupassamme on täydellinen vaihtoehto joka tilanteeseen. Maksimekko on lopullinen heittää ja mene -tyyli, ihanteellinen, jos tarvitset mekkoa lomille, häille, lomille tai arkipäiville.
Olitpa sitten painatuksen tai kiinteän, olkaimeton tai pitkähihaisen takia, maksimekkivalikoimamme on käytännössä loputon, trendistä puhumattakaan. Tällä kaudella porrastetut printtimekot ruokkivat sisäistä boho-tyttöäsi - ylimääräisiä tyylipisteitä, jos valitset tupsu- tai puffhihat! Solmiohihnat ja aukon yksityiskohdat ovat sopivia lämpimän sään / vacay-tunnelmille, kun taas röyhelöt ovat edelleen romanttisen (maxi) pukeutumisen ruumiillistuma. Upotettavat pääntie ja korkeat rako-aukot tasapainottavat pidempien helma-tyylien kattavuutta, etenkin täyshihaiset. Vankat tyylit sateenkaaren kaikissa väreissä ja tulosteet puutarhan kukista boheemilaatoihin rantaviivaisiin väriaineisiin takaavat, että kokoelmamme vie tyylisi uuteen pituuteen.
Huolimatta siitä, että maximekot ovat läsnä kaikkialla keväällä ja kesällä, ne tekevät myös odottamattoman ja tyylikkään syksyn ja talven pukeutumisen. Kun sää on jäähtynyt, yritä kerrostaa maximekko turkiskaulan päälle ja lisätä sitten nilkkurit tai polvisaappaat. Päätä kaikki lyhyemmillä, rajattuilla päällysvaatteilla ja varmistat maxisi asun mekkona kaikkina vuodenaikoina. Riippumatta siitä, miten käytät sitä, meillä on pitkä mekko, joka voi kulkea etäisyyden.
Maximekot maksimaaliseen tyyliin Nosta kukkakuvio ja lisää farkkutakki iloiseen tunnelmaan. Tai tartu vapaasti juoksevaan, nilkan pituiseen maksimekoon ja kiristä se suosikkivyölläsi tyylikkään, siro ulkonäkö. VaateMuoti: llä on eri tyyliä ja pituisia maximekkoja, mukaan lukien pitkä, lyhyt, vasikka, joka sopii jokaiselle naiselle. Hihaiset Maxi-mekot ovat myös suosittu ilme, mikä lisää ylimääräistä tunnelmaa muotitajuun. Lisää kokoelmaasi millä tahansa maksimekolla ja kerrosta lisätäksesi tyyliä ja ilmaisemaan yksilöllisyyttäsi.
Mekko jokainen nainen pitäisi omistaa Maksimekko on viimeisin välttämätön jokaisen naisen vaatekaapille ja loistava vaihtoehto farkuille, kun olet valmis sekoittamaan asioita. Liu'uta mukava maksimekko aamukoulullesi tai viimeistele asiat tyylikkäästi. Kun on aika mennä lounaalle ystävien kanssa, lisää söpö farkkutakki baletti-asuilla tuohon vaivattomasti tyylikäs ilme. Maksimekko toimii jopa toimistossa. Lisää maximekko löysällä bleiserillä tai asennettu neuletakki lisäämällä ammattimaista tunnelmaa. Maximekot sopivat myös upeisiin kirkkomekkoihin, muodollisempiin tilaisuuksiin, ja kylmät olkapuvut tuulisiin päiviin.