ajaxLoader

Naisten Vaatteet, Mekot, Midi Mekot

Naisten midi mekot Naisten midimekoista on tullut vaatekaappi. Mutta mikä on midimekko tarkalleen? Se on yksinkertaista: Midimekossa on helma, joka osuu polven ja nilkan väliin. Se on iloinen väline rohkean lyhyen minipuvun ja muodollisen maxipuvun välillä.
Söpöt cocktail-midimekot Cocktail-tunti on täydellinen aika midi-mekolle. Midi-cocktailmekon vaatimattoman pituuden ansiosta voit rohkea paljasta olkapään tai mennä uppoavaan pääntiein ja löytää oikea tasapaino seksikkään ja hillittävän välillä. Kokeile omasi neutraaleilla pumpuilla, jotta saat pitkänomaisen ilmeen, tai valitse edgier-muotityttö ulkoasulla korkealla saappaalla, joka on kerroksen alla (ei tarvita sukkahousuja). Lausukenkä on melkein pakollinen, kun on kyse midimekon muodin etenemisestä. Midimekko on täydellinen kangas mihin tahansa kenkätyyliin, jota et ole uskaltanut käyttää tarpeeksi. Cocktail-midimekot näyttävät aina hyviltä korkokengillä, mutta kokeile jotain funkieria. Yhdistä midimekko cowboy- tai polvikorkeisiin saappaisiin, jotta saat modernin ilmeen. Taistelukengät ovat jopa trendikkäitä naisten midipukujen kanssa: mitä paksumpi, sitä parempi. Muulit ja ovat myös toteuttamiskelpoinen muotoiluvaihtoehto näiden mekkojen kanssa, samoin kuin nilkkurit. Punk-tunnelmaa varten nahkatakkia ei voida lyödä, ja se lisää lämpöä viileämpinä kuukausina.
Midi-mekko juhlaan Erityistä tilaisuutta varten pieni pitsi-midi, jossa on riimu, on varmasti kääntämässä päätä. Sametti on myös tyylikäs vaihtoehto, joka lisää ylellisyyttä mihin tahansa asuun. Yhdistä ulkoasu metallisilla tai jalokivikorotuksilla ja kauniilla kytkimellä, jotta viimeistely ei onnistu. Virallinen tilaisuus tai juhlat on täydellinen tilaisuus kokeilla tätä suuntausta lopulta. Jos olet pienellä puolella, olet ehkä kuullut, että midi ei sovi parhaiten keskuudessamme oleville "vertikaalisesti haastetuille", mutta se ei vain ole totta! Kokeile midi-juhlamekkoja, jotka on valmistettu puhtaasta kankaasta, jonka alla on kerros, joka päättyy polven yläpuolelle visuaalisesti pidentävän vaikutuksen saavuttamiseksi. Midi-mekko kaikkina vuodenaikoina Midi-mekot ovat kausittomia: rakastamme söpöjä midimekkoja, joissa on pitkähihaiset T-paidat tai turtleneckit. Lisää tyylipisteitä lisäämällä pari polvipituisia saappaita. Midin yhdistäminen kaikenlaisiin saappaisiin on välitön tapa lisätä reunaa. Paksu taistelukenkä tarjoaa jopa käytännöllisen pidon ulkoasullesi jäisillä päivillä. Ei ole mitään syytä pitää sitä mekkoa kaapissa, pinoamassa lämpimämmän sään takia! Tietenkin löydät parhaan valikoiman midimekkoja verkosta VaateMuoti: stä, jossa kohtuuhintainen muoti on aina tyyliä.
Sillä fêtes, boho midi -mekot tarjoavat feteleille, puutarhajuhliin tai jopa vain loungeen juuri sopivan päivittäisen pukeutumisen. Näillä korostetuilla midimekkoilla on päällystyskohdat ja olkapään ulkopuoliset siluetit, lyhythihaiset ja pitkähihaiset poiminnat sekä täydelliset kukkajulisteet, ja ne ovat petollisesti heitettäviä, mikä kohottaa jokapäiväistäkin retkeä. Sopii kaikkina vuodenaikoina, yksinkertainen t-paitamekko voi viedä sinut keväästä syksyyn oikealla hienovaraisuudella. Lisää pieni hohto, jossa on hapsutettu midi-mekko, raidallinen midi-mekko tai pellavallinen midi-mekko, joka on vapaasti virtaava ja naisellinen. Tarkista muutaman kuukauden kuluttua paljaat midi-mekot, jotka saavat sinut häikäisemään, kimaltelemaan ja loistamaan. Meillä on katkottua valkoista midimekkoa ja mustaa midimekkoa, mutta älä ole ujo ja sekoita se rohkeisiin kuvioihimme ja tulosteihimme.
Midi-mekot ovat täydellinen välitön siluetti joka päivä. Tarvitsetko hieman enemmän pituutta? Kokeiltu ja todellinen maksimekkomallistomme voi olla juuri sitä mitä etsit. Haluatko näyttää pienen jalan? Minimekot ovat joka tilanteeseen. Takaamme, että haluat näyttää nämä pukeutumistyylit riippumatta siitä, minkä pituisen valitset. Jos sinulla on jo mielessä yläosa, maxi- ja midihameemme ovat täällä täydentämään ulkoasua.