ajaxLoader

Naisten Vaatteet, Mekot, Mini Mekot

MINIMEKOT NAISILLE Lyhyet ja suloiset naisten minipuvut ovat täydellisiä moniin tilanteisiin. Nämä mekot on helppo pukea päälle ennen kuin menet ulos, ja sopivat sekä päivä- että yöjuhliin. Jos haluat viileän ja rennon, kokeile lisätä tennareita minipukuun, jos haluat hemmotella sitä, tartu suosikki korkoosi.
Kuinka pitkä on naisten minipuku? Naisten mini-mekkojen tulisi osua suunnilleen reiden keskelle tai hieman korkeammalle. Sequin Mini -mekkomme on hieman korkealla jalalla, kun taas Satin Wrap -takkomekko putoaa suunnilleen keskelle korkeinta. Eri pituudet sopivat eri tilanteisiin, ja älä pelkää muotoilla minimekkoasi. Se tulee tilaisuuteen ja mihin tahansa tunnet olosi mukavaksi ja luottavaiseksi! Heitä takki tai söpö pari sandaaleja saadaksesi täydellisen ilmeen.
Astu tyylikkäästi yhteen VaateMuoti upeista minimekoista. Kokoelmamme sisältää erilaisia ​​minimekkoja, jotka varmasti kääntävät päätään. Klassisista leikkauksista ja kukkakuvioista rohkeisiin leikkauksiin ja rohkeisiin malleihin löydät varmasti tyylisi mukaisen vaihtoehdon, kun ostat verkkokaupassamme näitä suloisia lyhyitä mekkoja.
Klassinen LBD
Pieni musta mekko on aina tyylikkäästi jokaisen tytön kaapissa. Täydellinen melkein mihin tahansa tilanteeseen, LBD on monipuolinen kappale, joka voidaan pukeutua muodollisiin asioihin tai pukeutua rennompaan ilmeeseen. VaateMuoti tarjoaa laajan valikoiman pieniä mustia mini-mekkoja eri muodoissa, tyyleissä ja kankaissa. Valitse suosikki - tai kaksi tai kolme - lisätäksesi vaatekaappiin.
Pitkähihaiset minimekot
Pitkähihaiset minimekot ovat yksi kuumimmista, kysytyimmistä ulkonäöistä. Nämä pukeutuneet punaiset matot kaikkialla Australiassa ja Yhdysvalloissa ovat täydellisiä päiväilloille ja illallisille kylmempinä kuukausina. Vaikka klassinen pitkähihainen minimekko on tyypillisesti ohut, jossa on kauha, pilkka tai v-pääntie, malleja kehitetään jatkuvasti sisältäen yksityiskohtia, kuten laskevat hihat, kääreiden sulkeminen ja kultaseni
LYHYT MEKKO Lyhyet naisten cocktailmekot Cocktailmekot tuovat glamouria, ja VaateMuoti: llä on paljon lyhyitä, seksikkäitä ulkonäköä! Varmistamme, että näytät parhaimmalta trendityyleillämme, jotta voit sytyttää yön uudessa mekossasi, olipa se kimalteleva tai tyylikäs.
Seksikkäät lyhyet mekot muodollista suhdetta varten Ei ole mitään hienostuneempaa ja seksikkäämpiä kuin hyvin istuva cocktailmekko. Vaikka lattiaan ulottuvat takit tuovat draaman, seksikkäät lyhyet mekot ovat hauskoja ja raikkaita. Olitpa häät tai gallerian avajaisissa, lyhyt mekko varmistaa, että loistat.
Lyhyiden cocktailmekkojen korkeiden reunojen avulla voit esitellä henkilökohtaista tyyliäsi lisävarusteiden avulla: Keinuta joitain lausuntopumppuja tai hajota kauniita asuntoja ulkonäön täydentämiseksi ja muista aina, että pieni mekko voi melkein aina hyötyä pienestä kimalluksesta. Vaikka lyhyet cocktailmekot korostavat jalkojasi, oikeat korvakorut voivat auttaa palauttamaan kasvosi kasvoille.
Söpöt, lyhyet mekot kaikille Sinun ei tarvitse virallista cocktailtuntia lyhyiden puoliksi muodollisten mekkojesi pudottamiseksi - ne tekevät upeista treffipuvuista, ne näyttävät upeilta missään tapauksessa epämääräisellä pukukoodilla, jotkut jopa työskentelevät huippuluokan toimistotilaisuuksissa. Meillä on mekkoja jokaiselle tunnelmalle ja budjetille, joten voit olla valmis mihin tahansa. Älä unohda tarttua kauniiseen kytkimeen pitämään lähtemisen välttämättömiä!