ajaxLoader

Asusteet, Naisten Asusteet, Mouthmuffs

Etsitpä täydellisiä nappikuulokkeita nukkumiseen, kylmään säähän tai ulkoilmaurheiluun, voit varmasti löytää ottelusi laajasta valikoimastamme. Talvikuulokkeet Pysy suojattuna katkerilta tuulilta lämpimillä korvasuojaimilla, jotka on valmistettu kestävistä kankaista, kuten polyesteristä ja akryylistä. Näiden korvalappujen tekoturkiksinen sisustus kylmää säätä varten voi tarjota riittävän eristyksen korvallesi, vaikka elohopea putoaisikin vaarallisesti. Talvikuulokkeet ovat yleensä säädettävissä ja kestävät sekä tuulta että vettä takaamaan huippuluokan suojan. Kuulokkeet Perinteinen korvalapputyyli muistuttaa kuulokkeita ja metalli- tai termoplastista pääpantaa, joka yhdistää korvatyynyt. Pehmeät vaahtotyynyt pitävät korvasi mukavina ja takaavat istuvuuden. Tämäntyyppistä päänauhaa voidaan käyttää myös pään takana, koska se on muotoiltu kovilla hattuilla. Nauhattomat kuulonsuojaimet Kuuntele suosikkikappaleitasi tien päällä tarjoten samalla korvan ympärillä olevaan kylmään tunteeseen ainutlaatuisesti suunnitelluilla nauhattomilla korvalappuilla. Aivan kuten nimestä voi päätellä, unisex-muhvia ei ole liitetty yhtään nauhaa, ja ne liukuvat vain korvallesi korkeamman joustavuuden tarjoamiseksi. Tämän seurauksena sinun ei tarvitse käsitellä yhtyeen jatkuvaa hämmentämistä ja kaikkia siihen liittyviä epämukavuuksia. Nämä kuulonsuojaimet voivat myös suojata kampaustasi, jotta saat kaiken irti talvimuodista. Tekoturkis korvakoru Löydä täydellinen tasapaino tyylin ja toiminnallisuuden välillä söpöillä tekoturkiksilla varustetuilla nappikuulokkeilla, jotka pitävät herkkiä korviasi puskuroituna jopa kylmimmältä tuulelta. Näissä kuulonsuojaimissa on muovikehys, joka parantaa niiden kestävyyttä myös silloin, kun käytät niitä säännöllisesti.
Korvanlämmitin Nämä päänauhat on valmistettu kosteutta siirtävästä kankaasta, mikä tekee niistä hyvin sopivia kulumista hiihtoon, joogaan, tanssiin, jalkapalloon, sulkapalloon ja vastaaviin ulkoilmatiloihin. Sen lisäksi, että se suojaa korvaa kylmältä, se myös pitää hiuksesi taaksepäin, jotta voit käyttää enemmän tehokkuutta jokaisessa harjoittamassasi toiminnassa. Ulkokerros on valmistettu erittäin joustavasta kankaasta, joka varmistaa tiukan istuvuuden päähän.
Virkkaa korvalämmittimet Pidä korvasi lämpimänä tänä talvena virkkaamalla korvalämmittimiä, jotka ovat myös erinomaisia ​​käsintehtyjä lahjavaihtoehtoja. Tämä erilaisia ​​nappikuulokkeita on raivoa naisten ostajien keskuudessa, koska ne tulevat hienoilla sävyillä ja hienovaraisilla kukkakuvioilla. Voit valita turbaani-, punottu- ja vastaavanlaisen mallin, jotta se sopisi tyyliisi ja pitää hiuksesi poissa kasvoistasi.
Käynnissä olevat korvanlämmittimet Jatka juoksuistuntojasi, vaikka ulkona olisi kylmä, erikoistuneilla korvalämmittimillä, jotka on suunniteltu suojaamaan korviasi kylmältä. Voit keskittyä enemmän juoksuun, kun olet sopeutunut näiden juoksevien korvalämmittimien mukavaan istuvuuteen.