ajaxLoader

Kengät, Miesten Kengät, Mukavat Kengät

Miesten vapaa-ajan kengät Miesten vapaa-ajan kengät ovat eräänlaisia ​​jalkineita, jotka on suunniteltu käytettäväksi epävirallisten vaatteiden kanssa, kuten farkkufarkut, khaki-housut tai shortsit. Nämä kengät on usein valmistettu nahasta tai kankaasta, mikä auttaa vapauttamaan lämpöä ja kosteutta jaloistasi. Vapaa-ajan jalkineet on suunniteltu mukavuutta ja tyyliä silmällä pitäen.
Mitä ominaisuuksia vapaa-ajan miesten kengillä on? Ei-scuff-ulkopohja: Miesten kenkien ulkopohja on yleensä valmistettu valkoisesta kumista tai synteettisestä kumista. Kumi ei jätä naarmuuntumisjälkiä lattialle. Kengän pohja on yleensä kuljettu, jotta pidät liukkaalla jalkakäytävällä tai mutaisella polulla. Hengittävä päällinen: Nahka, puuvilla ja kangas ovat materiaaleja, jotka on valittu kengän hengittäväksi päälliseksi. Tämä on tärkeää, jos aiot käyttää lenkkareita, urheilukenkiä tai vastaavia vapaa-ajan kenkiä kuumalla säällä tai kun olet fyysisesti aktiivinen. Pehmustettu tai pehmustettu pohjallinen: Käveleminen koko päivän ajan aiheuttaa paljon stressiä jaloillesi, minkä vuoksi miesten kengissä on usein muistivaahto- tai geelipohjalliset ja jonkin verran kaarituet. Nämä materiaalit vähentävät jalkojen luiden, nivelsiteiden ja jänteiden voimaa ja vaikutusta.
Mitkä ovat erityyppiset vapaa-ajan miesten kengät? Loaferit: Loaferit ovat eräänlainen nahkainen kenkä, jota miehet käyttävät khakin housuissa tai vastaavissa rennoissa housuissa. Loaferit liukastuvat ja peittävät jalan yläosan. Oxfords: Oxfordin kengät ovat yleensä nahkaa. Oxfordeissa on silmukat nauhoja varten, ja ohut pitsi pitää Oxfordit jalkoillasi. Sandaalit: Miesten sandaaleissa voi olla muotoiltu tai tasainen jalka. Sandaaleissa voi olla nahkahihna tai remmi jalan yläosassa. Tennarit: Tennarit ovat tyypillisesti kangasta tai nahkaa. Tennarit ovat kevyitä ja pitsiä. Tennarit ovat usein kuluneet epäviralliseen urheiluun tai kävelyyn. Saappaat: Saappaat ovat usein nahkaa. Saappaat pitävät miesten jalat lämpiminä ja pitävät paksut sukat.
Kuinka valitset oikean miesten kenkäkoon? Miesten vapaa-ajan kengät on suunniteltu käytettäväksi sukkien kanssa. Kun mitat itsesi kenkäparin suhteen, muista käyttää samantyyppisiä sukkia, joita aiot käyttää kenkien kanssa. Mittaa itseäsi myöhään iltapäivällä, jolloin jalkasi ovat hieman venyttäneet ja turvonnut olemasta jaloillasi päivän aikana. Käytä joustavaa mittanauhaa ja mittaa kantapäästäsi pisin varpaasi kärkeen. Jos sinulla on korkeat kaaret, muista seurata kaaren kaarevuutta sen sijaan, että tekisit jonkinlaisen sillan kantapääsi ja jalkapallosi väliin. Kerro jalkasi pituus tuumina kolmella ja vähennä 24.