ajaxLoader

Asusteet, Naisten Asusteet

NAISTEN TARVIKKEET Lisää täydellinen viimeistely suosikkipuvuihisi ainutlaatuisen naisvalikoimamme avulla. Tehokkailla, kirkkailla väreillä ja hienovaraisella kaikenkattavalla neutraalilla painatuksella löydät jokaiselle mielialalle sopivan.
NAISTEN HUIVIT KAIKILLE KAUSILLE Säästä riippumatta, painetut naisten huivit lisäävät tyylikkään ilmeesi. Lämpiminä päivinä kevyet silkkihuivamme lisäävät leikkimielistä kosketusta yhtyeisiin, kun taas kodikas villa ja tekoturkis pitävät sinut lämpimänä, kun se on kylmä.
NAISTEN KÄSILAUKUT KULJETTAVAT KAIKKI Käsilaukkuja ei voi koskaan olla liikaa. Valitse värikkäistä raffia-toteista päiviä rannalla tai valitse hienostunut leopardikuvioinen olkalaukku iltaisin. Korttikotelomme ovat loistava tapa pitää kaikki luottokorttisi turvassa kukkarossasi. Varo vaihtovelkakoneitamme, joissa on irrotettavat hihnat, monipuolisuutta päivästä toiseen.
KIINNITÄ HIGISI NAISEN VYÖILLA Todellisesta ja vegaanisesta nahasta valmistetut naisten vyöt sopivat täydellisesti housujen kiinnittämiseen ja maximekojen ja haalareiden hajottamiseen. Valittavana on useita tyylejä, tavanomaisista kaksoissoljista hieman erikoisempiin obi- ja solmivöihin. On myös joitain käännettäviä tyylejä, joten se on kuin kaksi yhdessä.
EI TARVITTAVAA NAISTEN HATTUJA JA Aurinkolasit Kirkkaat päivät ovat paljon tuulisempia, kun silmäsi ovat suojattuja. Lakatut ja olkihatumme lisäävät vaatteeseesi hetkeksi yacht-asetettua tunnelmaa. Lihavoidut tulosteet ja värikkäät koristeet tuovat kokoelmaan runsaasti leikkisää tyyliä. Aurinkolasimme ovat välttämättömiä ympäri vuoden - olitpa sitten osumassa rannalle tai ajaessasi aurinkoisina talvi-iltapäivinä.
Lisätarvikkeet lisäävät välitöntä pukeutumista ja mukauttavat kaikki asut riippumatta siitä, mihin olet menossa. Pitäisikö sinun pukeutua yhtyeesi, mutta et halua vaihtaa vaatteita? Lisää kimaltelevia koruja tai vaivattomasti houkutteleva huivi kohottaaksesi ulkonäköäsi välittömästi.