ajaxLoader
Naisten Hierontalaukut

Naisten Hierontalaukut

€16.80 €22.20

Naisten Mukavat Kevyet Tossut

Naisten Mukavat Kevyet Tossut

€20.30 €27.00

Kengät, Naisten Kengät

NAISTEN JALKINEET Astu tyylikkäästi VaateMuoti: n naisten kengillä. Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä jalkineita pidät, meillä on ne kaikki! Tutustu balettiasuntoihin, avokkaisiin, kiiloihin, lenkkariin, sandaaleihin ja muuhun - kaikkialla VaateMuoti: ssä. Löydä oikea kenkäparisi, joka sopii elämäntyyliisi ja harjoitustyypeihisi. Löydät juuri oikean parin eri väreissä, istuvuuksissa ja hinnoissa illalla tai mukavalla yöllä kotona. Uudista rento kenkämallistosi korkealla, mukaan lukien Chucks, sekä sandaalit lämpimälle säälle ja nilkkurit viileämmälle lämpötilalle. Ole valmis haastatteluun tai isoon tapaamiseen täydellisen parin mukavia ja tyylikkäitä mutta ammattimaisia ​​korkokenkiä. Ja älä unohda, että häät ovat tulossa: löydä täydellinen pari stilettoja (tai bling-y-kiiloja, jos se on ulkona nurmikolla). Peitä kaikki kenkämallistosi aukot VaateMuoti-valikoimalla laadukkaita kenkiä eri väreillä, kuvioilla ja tyyleillä.
Naisten sandaalit Sandaalit ovat täydellinen valinta kevään ja kesän lämpimälle säälle. VaateMuoti: llä on laaja valikoima tyylejä, materiaaleja ja värejä, joten valitse viisaasti! Löydät hyvin yksinkertaisia ​​sandaaleja tai pareja, joissa on erilaisia ​​hihnoja ja koristeita. Samoin löydät kantapää sandaalit, jos haluat vähän hissin tai korkki kiila sandaalit rannalla boho tunnelma. Kaiken kaikkiaan sandaalit voivat pukeutua tai pukeutua mitä tahansa suunnittelemaasi asuun. Ne ovat tarpeeksi monipuolisia niin monille asuille! Materiaaleina voit valita nahasta, vaahtomuovista, kumista, synteettisestä nahasta tai mistä tahansa näiden yhdistelmästä. Nahka on erittäin kestävä ja kestää pitkään asianmukaisella hoidolla, mutta niiden mukava kuluminen kestää kauemmin. Vaahto on erittäin mukava, mutta ei kestä yhtä kauan, ja kumia voi olla vaikea pukeutua, jos tarvitset liike-elämän vapaa-ajanasusteita. Synteettinen nahka saattaa olla molempien maailmojen paras. Se on melko kestävä ja hajoaa melko helposti.
Naisten korot Korot ja avokkaat ovat helppo tapa pukea kaikki asut. Selaa valikoimaamme korkokenkiä, jotka sopivat eri tyyliin, väreihin ja korkeuksiin, jotta ne sopivat asuisi. Jos et ole korkokenkien fani tai sinulla on nilkkaongelmia, voit valita parin, jolla on pieni paksu kantapää tai kissanpentu. Jos haluat mennä vaikuttavaan esitykseen, valitse pari korkokenkiä. Voit kuitenkin silti saada korkokengän ilman korkokenkiä. Jos olet ulkopuolella tapahtumassa, jossa jalka on epätasainen, pysy kaukana stilettoista, jotka saattavat juuttua maahan tai loukkuun rakoihin. Block-korot olisivat parhaat vaihtoehdot noihin tilanteisiin. Vastaavasti, jos liikut paljon, lyhyemmät korot ovat parempi vaihtoehto. Riippumatta siitä, millaista kantapäää etsit, löydät upeita vaihtoehtoja VaateMuoti: ltä.
Naisten tossut On tärkeää, että sinulla on mukavat, tyylikkäät naisten tossut, vaikka et käytä niitä ulkona. Meillä on erilaisia ​​tyylejä ja kankaita. Vaikka menet yleensä paljain jaloin kotona, kiität uusia talotossujasi ensimmäistä kertaa, kun et tunke varpaasi, kun koputat pöydän jalkoihin. Tohvelit voivat pitää varpaasi paahteisina, kun on kylmä, ja pitää kaikki roistot murut kaukana. Minkä tyyppistä tossua etsit, VaateMuoti on peittänyt.
Kävelykengät vs. juoksukengät Mitä eroa juoksukengillä ja kävelykengillä on? Vastaus liittyy enimmäkseen kengän joustavuuteen ja tukeen. Vaikka ne saattavat tuntua hyvin samanlaisilta, niiden rakenne on hieman erilainen jokaiselle liikuntatyypille, eikä sinun pitäisi käyttää niitä keskenään. Juoksijat tarvitsevat enemmän pehmustuksia kantapäässä ja etujalkoissa suojaamaan heitä toistuvilta iskuilta maan kanssa. Hyvä juoksukenkä tarvitsee myös enemmän joustavuutta kaaressa. Toisaalta, jos olet tosissasi liikuntakävelystä, et tarvitse niin paljon pehmustusta kantapäässä, mutta tarvitset joustavuutta etureunassa joillakin kaarituella. Juoksukengissä on myös usein enemmän verkkoa paremman hengittävyyden takaamiseksi.