ajaxLoader

Miesten Vaatteet, Yläosat, Neuleet

Villapaidat villapaidoissa Tee miesten villapuseroista koko ajan viihtyisä kausi. Meillä on monenlaisia ​​värejä ja siluetteja. Miesten neuletakit kahvipäiviä varten. Miesten V-aukkoiset villapaidat helpottavat maanantaista sunnuntaihin. Konepestävät villapaidat, jotka tarjoavat ylellistä merinovillaa ilman kuivapesulaskua. Kaikki neuleet, jotka vievät sinut päivästä päivään, vuodesta toiseen vaivattomasti mukavasti ja tyylikkäästi.
PREMIUM LUXE -VETOKETJU Ylellisyys kohtaa jokapäiväisen helppouden tässä pehmeässä kashmirin, silkin ja puuvillan sekoituksessa. Valitse värikkäistä raidoista, ensisijaisista sävyistä ja monipuolisista neutraaleista. Tai hanki ne kaikki. Rakastamme tätä korotettua välttämätöntä kauluspaidalla, räätälöityillä housuilla ja nahkaisilla Oxfordeilla muodollisempiin tilanteisiin.
MERINO-VILLAPUOLET Hemmottele merinovillaa kodikkaalla rikkaudella ilman kemiallisen puhdistuksen vaivaa. 100% merinovillasta valmistettu pusero on myös konepestävä. Saatavana miehistön kaulana ja V-kaulana, ja voit valita laajasta väreistä ja kuvioista loputtomiin kulumisvaihtoehtoihin. Suosittelemme pariksi yhdistämistä rentoihin farkkuihin ja slippeihin rentoa päivää ja yötä varten.
CASHMERE-PAITA Kaikki rakastavat kashmirpaitaa. Tämä 100% kashmirpusero on täydellinen lahjaksi lomien aikana tai itse lahjaksi mihin aikaan vuodesta tahansa, ja tarjoaa erittäin pehmeän tunteen, johon voit yllyttää. Hienon materiaalinsa vuoksi suosittelemme tämän villapaidan käsinpesua. Lisää ulkonäköön hieman leikkisyyttä yhdistämällä se ämpärihattuun, sukkiin ja farkkuihin. Tai pukeudu vielä enemmän napitettavilla ja puhtailla housuilla.
Miesten suunnittelupaidat Pidä itsesi kodikkaana ja hemmottele muodikkainta puoliasi VaateMuoti-miesten villapaitamallistolla. Nämä puserot on muotoiltu suunnittelijoilta, jotka tunnet niiden laadusta, ja antavat siluettisi imartelevaa.
Oikean villapaidan oikeaan tilanteeseen tekeminen tekee kaiken eron. Kokoelmamme miehistön kauluspaidat ovat turvallinen tyyli, joka saa sinut aina näyttämään viileältä. Valitse V-kaula, kun haluat siirtyä helposti muodollisesta rennosta ulkoasusta. Kylminä päivänä miesten villapaita pitävät sinut todella lämpimänä. Ja kun haluat näyttää hienostuneelta, mikään ei voi olla parempaa kuin mukava kashmirpaita.
Klassiset leikkaukset, kevyt rakenne ja dynaamiset tyylit ovat valikoimamme kohokohtia. Osta VaateMuoti miesten puseroita varastamaan esitys missä tahansa kokouksessa.