ajaxLoader

Miesten Vaatteet, Päällysvaatteet, Päällystakki

Miesten päällystakki Löydä takki, joka pitää sinut lämpimänä, kun räätälöidään elämäntyyliisi miesten päällystakilla. Villatakki on pakollinen jokaiselle miehelle, ja monien eri tyyppien avulla voit löytää sinulle mukavan takin.
Herne takki on klassinen miesten takki, joka ottaa vihjeen laivastotakista. Leijuu rento ja liiketoiminnalle sopiva, tyypillinen peacoat värejä ovat musta ja laivasto, mutta se näkyy myös ruudullinen, oliivinvihreä, ja jopa denim. Se on kaksirivinen, mikä antaa sille rohkean ja sotilaallisen tunnelman. Joissakin päällystakkeissa on puuvillalappu, jonka avulla takin leveä käänne pysyy auki, kun ruokalappu vetää kurkkuun lisää lämpöä.
Overcoat on toinen miesten klassinen villatakki. Tämä sopii täydellisesti miehelle, joka löytää itsensä menemästä rennoista yritystapahtumiin. Sen yksiriviset napit antavat sille hoikkentavan muodon, kun taas pienempi käänne antaa vaatimattoman ja terävän ilmeen. Kaksiriviset päällystakit, joissa on leveät rinteet, ja hyvä vaihtoehto myös talvipäiville, mikä antaa tyypilliselle miesten päällysvaatteelle muodollisemman muodon. Päällystakit ovat yleensä pidempiä kuin päällystakit, ja kolmen neljänneksen pituiset päällystakit putoavat reiden keskiosasta polveen.
Rento takki, villa vaihtovaippa sopii sekä lämpöä että tyyliä. Kuten päällysvaatteen rento versio, tämän pidemmän takin rohkeat vaihtokytkimet ja ylisuuret taskut antavat rohkean lausunnon, kun taas sen paksu materiaali ja huppu pitävät kylmää. Toinen rento takki on sotilastakki. Kuten päällystakki, tällä takilla ei ole yleensä näkyvää päällysvaatetta, mutta siinä on myös useita muita taskuja vintage-ilmeelle ja erittäin toimivalle tyylille.
Etsitpä muodollista takkia tai rentoa takkia, löydät tarpeisiisi sopivan takin ainutlaatuisen muotoilun ja monia vaihtoehtoja miesten päällystakista. Löydä sinulle sopiva villatakki osoitteesta VaateMuoti.
Miksi valita herneen takki? Herne on erittäin muodikas ja tunnelmallinen turkki. Sillä on historiallinen säännöllisyyden ja ammattitaidon tunne, jota vain oikea puvutakki yhdistää, vaikka päätakin mökki ja laatu on vaikea sovittaa. Vaikka tällaiset takit ovat usein huputtomia, ne on rakennettu estämään tuulta ja pitämään sinut paahteisena ja hyvältä.
Kuinka käyttää päällystakkia Peacakin käyttö on suhteellisen helppoa. Ne ovat painavampi takki kuin olet tottunut, mutta voit noudattaa useimpia takkiohjeita. Varmista, että päällysvaatteesi ei ole ristiriidassa asusi kanssa (esimerkki: kirkkaan punaiset housut eivät toimi liian hyvin mustien kanssa). Peacatit voidaan varmasti käyttää rentojen asujen kanssa, mutta ne loistavat yhdistettynä liike-elämän rentoihin ja ammattimaisiin asuihin. Toisin kuin trenssi, päällystakit leikkautuvat hieman hihnan alapuolelle, joten pelaa vastaavasti.
On myös tärkeää muistaa, että peakatit ovat muodikkaita talvitakkeja. Niiden tuominen liian aikaisin tarkoittaa, että olet todennäköisesti liian lämmin syksyllä, ja niiden käyttäminen muiden talvivarusteiden kanssa voi olla hankalaa. Koska päällystakit sopivat niin hyvin pukeutumisvaatteiden kanssa, varmista, että ostat tarpeeksi suuren koon, jotta ne sopivat muutaman kerroksen alle.