ajaxLoader

Miesten Vaatteet, Päällysvaatteet

Miesten päällysvaatteet on valmistettu kestämään vaikeimmat olosuhteet. Älä tyydy keskinkertaiseen ja katso, miksi miesten takit ovat miesten parhaat takit.
MIEHEN ULKOPUOLET Pue päällysvaatteet VaateMuoti: n miesten takkeilla ja takkeilla! Tarjoten ylimääräistä tyyliä ja mukavuutta, joka varmasti erottuu joukosta, miesten takitevalikoimassamme on kaikki tarvitsemasi vaatteet, jotta voit tehdä vaikutuksen kaikissa tilanteissa. Etsitkö monipuolista takkia? Tutustu valikoimaamme päällystakkeja, jotka voivat auttaa sinua siirtämään ilmeesi rennosta muodolliseen helposti. Heitä se yksinkertaisen T-paidan päälle farkuilla, jotta saat rennomman ilmeen. Käytä sitä parilla housuilla ja napin painalluksella lisää hienostuneisuutta ja tunnelmaa.
Tee lausunto vaatteellasi, kun käytät VaateMuoti: n pommitakkia. Yhdistä yksi nahkapommitakistamme ohuilla mustilla farkuilla, T-paidalla tai hupparilla ja lenkkarilla tai saappailla. Jos haluat käyttää pommikoneen takkia työtehtävään, yhdistä se chinoiden tai housujen ja kauluspaidan kanssa. Jos olet ulkona, selaa valikoimaamme kestäviä ja kevyitä tuulitakkeja. Pysy kuivana ja suojattu elementeiltä seuraavalla vaelluksellasi tai juoksessasi, kun sinulla on yksi tuulitakkeistamme - saatavana vihreänä, mustana, laivastonsinisenä ja paljon muuta.
Harvat tyyppiset miesten takit on pakattu yhtä paljon asennetta kuin nahkatakki. VaateMuoti tarjoaa laajan valikoiman nahkatakkeja, jotka vaihtelevat muodoltaan ja kooltaan, jotta jokaisella miehellä voi olla tämä monipuolinen klassikko osana vaatekaappiaan. Yksi tunnetuimmista nahkatakkityyleistä on biker-takki - rajattu, epäsymmetrinen takki, joka on suunniteltu antamaan pyöräilijöille nojata polkupyörien päälle ilman, että kiinnikkeet kaivavat vartaloonsa. Löydä nahkatakit, joissa on klassinen D-tasku ja käänne, mikä vie tyylisi seuraavalle tasolle. Irrota perinteisestä mustavärisestä nahkatakki-ilmeestä ja tutustu nahkatakkeihimme viileässä karamelliväreissä, jotka sopivat hyvin täysin valkoisen asun kanssa.
Ole luova miesten takkien suhteen, kun kokeilet jotain VaateMuoti farkkutakkeja. Farkkutakit tekevät upeasta päällysvaatteesta syksyllä tai talvella. Kerros takki kylmempinä kuukausina tai käytä sitä yksinkertaisen T-paidan päällä mukavaan syksypäivään. Saat yksinkertaisemman ilmeen yhdistämällä kevyemmän farkkutakin valkoiseen T-paitaan ja tummiin farkkuihin tai mustiin housuihin. Tee ulkoasustasi hiukan hienostuneempi, kun heität farkkutakin napin painalluksen päälle mukavalla neulotulla solmulla ja parilla chinoja. Sekoita liiketoimintaa työvaatteiden kanssa ja kokeile farkkutakiasi mukavilla housuilla ja kiiltävillä mekkoilla.
Saat rennomman, hillittävän ilmeen jakamalla farkkutakki suosikkihupparillasi, joka tekee asusta, jota voit käyttää tapaamaan ystäviä lounaaksi samalla kun etsit silti muodikasta. Pidä huppari yksinkertaisina neutraaleissa väreissä ja muotoilussa, jotta ulkoasu pysyy yhtenäisenä. Jos haluat välttää turvotettua talvitakkia, aseta vaatekaapistasi farkkutakki villapaidan tai flanellin päälle.
Mutta jos etsit miesten takkia, joka voi pitää sinut lämpimänä kylmempien kuukausien aikana, kokeile yhtä VaateMuoti puffer- tai tikattuja takkeja. Kerros kevyt puffaritakki parkan tai puvun takin alle aamu-työmatkalle, jotta sinun ei tarvitse uhrata tyyliä mukavuuden vuoksi. Kokeile hiukan kestävämpää takkia, jossa on huppu, jotta olet valmis talvisäähän. Ole muodissa eteenpäin puffer-takkisi kanssa ja tutustu kirkasvärisiin tuotteisiimme, jotka antavat asuillesi ylimääräisen popin.
VaateMuoti: ssä tiedät, että löydät kaikki vaatteet, jotka sinun on valmistauduttava joka kaudeksi ja mihin tahansa tilaisuuteen. Varmista, että ostat täyden valikoiman vaatteitamme ja muita tarpeitasi perheesi vaatekaappien tarpeisiin. VaateMuoti: n miesten takit ja takit ovat täydellinen lisä päällysvaatemallistoosi. Löydä kaikki vaatetarvikkeet VaateMuoti: ltä ja vie ilme uudelle tasolle!