ajaxLoader

Asusteet, Miesten Asusteet, Rannekellot

Miesten kellokokoelma, joka mainostaa tyyliäsi Suunniteltu rohkeaksi, klassiseksi ja unohtumattomaksi, miesten kellomme ottavat sinulta vihjeen. Miesten kellot ovat ihanteellinen maskuliininen olennainen tyyli - älykello, perinteinen nahka tai ruostumaton teräs. Pidät aina ajan tasalla olevista innovaatioista ja tyylistä, joita rakastat, täydellisyyteen. Olitpa älykello, paljaat vaihteet tai perinteinen nahkainen kaveri, voit pitää sen klassikkona ja tyylikkäästi ikuisesti tyylikkäillä miesten kelloillamme.
Miesten älykellot Teknologinen ihme, älykellot tarjoavat älypuhelimen kätevät ominaisuudet suoraan ranteessasi. Bluetooth-yhteyden kautta älykello voi ilmoittaa sinulle, kun saat ilmoituksia, tekstiviestejä tai puheluita. Älykello voi myös pitää sinut ajan tasalla kalenterikohteista, tarjota sinulle pääsyn GPS: ään, toistaa musiikkiasi, auttaa seuraamaan kuntoasi ja tietysti kertomaan ajan. Kaikki nämä toiminnot tekevät älykelloista täydellisen tekniikan taitaville henkilöille tien päällä, mutta voivat myös tuntua tarpeettomilta tai pelottavilta ihmisille, jotka haluavat käyttää kelloa vain ajanottoon.
Miesten ylelliset kellot Vaikka ylelliset kellot ovat erittäin käytännöllisiä, ja niiden kellonaika on mahdollisimman tarkka, yksi tärkeimmistä syistä kellon saamiseksi on tila. Ylelliset kellot on yleensä valmistettu ylellisistä materiaaleista, kuten kullasta, ainutlaatuisen ja erottuvan tunnelman saamiseksi.
Miesten rento kellot Yksinkertainen ja monipuolinen, rento- tai kuntoiluvaatteita varten valmistettu kello tarjoaa käytännöllisen miellyttävyyden yhdistettynä kestäviin komponentteihin ja rohkeisiin muotoiluihin. Ne ovat tarpeeksi tyylikkäitä, jotta ne sopisivat mihinkään asuun, mutta eivät niin räikeitä, että tuntevat itsensä koskaan väärin. Koska kellot on valmistettu käytettäväksi joka päivä, niillä on yleensä korkea iskunkestävyys ja vedenpitävyys.
Miesten pukukellot Rohkeat ja viehättävät mekot ovat täydellinen aksentti ammatilliseen pukeutumiseen ja juhlapuvuihin. Pukeutumiskellot on tarkoitettu yrityskokouksiin, upeisiin juhliin ja seremonioihin, mutta niissä ei ole urheilukellojen kestävyyttä, mutta ne tarvitsevat sitä harvoin. Sen sijaan heidät on suunniteltu hienovaraiseen karismaan, joka nostaa kenenkään miehen asun.
Miesten digitaaliset kellot Nykyaikaiselle yksinkertaisuudelle ja tarkkuudelle suunnitellut digitaaliset kellot näyttävät numeroita, jotka muuttuvat elektronisesti ajan myötä, kasvojen ympärillä olevien kiinteiden numeroiden välillä liikkuvien käsien sijaan. Digitaalikellot ovat pääosin erittäin kestäviä ja niillä on korkea vedenkestävyys. Ne eivät ole yhtä monimutkaisia ​​tai klassisesti houkuttelevia kuin analogiset kellot, mutta niitä on paljon helpompi lukea.