ajaxLoader

Kengät, Miesten Kengät, Sandaalit

MIEHEN SANDALIT Sandaalit tehtiin hauskaa auringossa, rantapommina ja potkimalla takaisin tyylikkäästi. Valikoimaamme kuuluvat sandaalit, varvastossut, kalastaja- ja jokisandaalit, urheilufanisandaalit ja -rintaliivit. Älä huoli, kulta: olemme kaikki rantapoikia näissä ikuisissa kesäklassikoissa. Muista tarkistaa rentojen jalkineiden valinnat ja paljon tyylejä maksimoidaksesi ja rentoutuaksesi.
Miesten varvastossut Varsi, kuten tunnemme, ovat peräisin Japanista. Silti rantavaatteiden standardi, varvassandaalit ovat ihanteellisia myös kuumille kesäpäiville puistossa, yrityksen BBQ: ssa tai vain laiskotella talon ympärillä. Löydä täydellinen pari hienoja rahtishortseja ja voitat polun rannalle, kiertämällä korkealla tyylillä. Ole valmis surffaamiseen ja uima-altaaseen joissakin käytettävissä olevista uimapuvuista. Meillä on upeita graafisia t-paitoja, jotka imartelevat flip flop-kävelyäsi pitkin rantaa.
Miesten sandaalit Liu'uta sandaalit liukuvat tasaisesti jalkoillesi, jotta saat rennon tunteen pelin jälkeen. Mene katsomaan kohokohtia tai tartu popcorniin ja paeta suosikkiesityksesi jaksolla näissä kickback-klassikoissa. Slide-sandaalit ovat täydellisiä uima-altaalle tai harjoittelun jälkeen. Liu'uta mukavuuteen joillakin urheilullisilla shortseilla tai housuilla täydentääksesi sivusi sandaalin loistoa. Yhdistä rento ilme upeilla graafisilla teesillä. Ennen kuin pääset roiskumaan sandaaliesi kanssa, muista tarkistaa uima-altaan ja rannan parhaat puolet huippuluokan uimapuvuilla. Jos liukumäesandaali liukuu takaisin jalkakäytävälle, valmistaudu joillakin Kaliforniassa unelmoivilla lastashortseilla.
Miesten kalastaja- ja jokisandaalit Nämä kalastajasandaalit tarjoavat tukevan lähestymistavan sandaalityyliin. Kiinnitä nämä jaloillesi ja olet valmis vesiurheiluun, rantatoimintaan tai kävelylle polulla. Kalastajan sandaalit antavat sinulle kengän vahvuuden ja sandaalin hengittävyyden. Lämpimän sään suosikki, nämä sandaalit ovat todella kalastajan ystävä. Kutsu klassisia rahtishortseja täydentämään ulkonäköäsi. Lisää hohtoa ja panache yhtä tai useampaa hienoa graafista teetä. Jos sandaalit johtavat järvelle, joelle tai uima-altaalle, valmistaudu hienoimpiin käytettävissä oleviin uimapukuihin. Jos sandaalit johtavat todennäköisemmin ravintolaan tai maakerhoon, kaivaa nämä kaivokset: miesten vapaa-ajan housut.
Miesten urheilufanisandaalit Ota itsesi pallopeliin näissä urheilua tukevissa sandaaleissa, jotka on korostettu joukkueen logolla ja liukusandaalityylillä. Jalkapallo, koripallo, baseball, ammattilainen tai yliopisto, sinulla on täydellinen peli menossa näihin pelihahmoihin. Nämä urheilufanisandaalit ovat upeita pelin jälkeisiin juhliin tai mietiskeleviin kävelyretkiin, jotta saataisiin selville, kuinka saat heidät seuraavalla kerralla. Jos kyseessä on pelin sisäinen jumbotron-ulkonäkö, varmista, että olet pukeutunut VaateMuoti -joukkueen vaatteiden ja varusteiden aitoon tiimihenkiseen hoitoon. Tee tilaa älypuhelimellesi ja aikataulu seurata fantasiatiimiäsi taskuhulluilla rahashortseilla, jotka pitävät peliaikavaihtoehdot runsaasti. Jos haluat mieluummin heiluttaa fani-sandaalejasi edustaessasi suosikkibändiäsi tai supersankariasi, ota mielesi upeista graafisista teeseistä.
Miesten Thong-sandaalit Niille rennoille ulkotilaisuuksille, joita korostavat libationit ja kolmijalkaiset kilpailut, remmi sandaalit sopivat laskuun. Et voi voittaa kolmijalkaista kilpailua, mutta olet liian rento näissä loistavissa stringisandaaleissa, jotta voit huomata sen. Halkeile toinen kylmä ja anna hiekan varpaiden väliin. Ajattelin, että hihnat eivät voisi tulla paremmiksi? Ajattele uudestaan: Suunnittele etukäteen hienojen graafisten t-paitojen kanssa täydentääkseen perusteellisesti pukeutunutta lähestymistapaa viikonloppuun. Voit tehdä melkoisen tilkka näissä suloisissa uintityyleissä, varmista, että pidät hyvät ajat.
Koko päivän mukavuus liukusandaaleilla Sandaalien pukemisen ei pitäisi olla monimutkaista, eikä se tule helpommaksi kuin laatupari sandaalit. Olitpa osumassa rannalle, hyödyntämällä rentoa päivää toimistossa tai vain tekemällä asioita, voit vain liukastua liukusandaaleihisi ja jatkaa koko päivän.