Kodin sisustus, Seinätaide

Seinäsisustus oman tilasi mukauttamiseksi Mukauta jokaisen kodin huoneen ulkoasua tyylilläsi sopivalla seinäkoristeella. Vaihtoehdoilla, jotka vaihtelevat alkuperäisistä taideteoksista koriste-peileihin, on helppo löytää seinävaatteet, jotka saavat tilasi tuntumaan omalta. Etsi kuvakehyksiä, joissa esitellään alkuperäiset valokuvasi tai tulosteet, joista pidät. Aseta peilit seinille tai lattialle. Katso, minkälaisia ​​palautustyylejä voit kokeilla, kuten retro-kellot tai erittäin graafiset julisteet. Luovuudellesi ei ole rajoituksia, kun ostat VaateMuoti: tä seinäkoristeisiin.
Tyypit seinätaidetta: Kanvaasitaide Kanvaasitaide on tehty muistuttamaan vanhanaikaisia ​​perinteitä maalata kankaalle. Tämän luokan taide on kääritty galleriaan, mikä tarkoittaa painettua kankaalle, joka sitten venytetään ja kiinnitetään suorakulmaisen kehyksen päälle, joka on usein valmistettu puusta. Kanvaasitaide on suunniteltu ripustettavaksi seinällesi ilman tavanomaista kehystä, ja se on silmiinpistävä täydennys mihin tahansa kotisi seinään.
Painettu taide Usein kustannustehokkain valinta, tämä taidetyyli painetaan arkille, joka on usein suunniteltu esitettäväksi kehyksen takana. Painotaidetta on saatavana sekä mattapintaisina että kiiltävinä pintakäsittelyinä ja erilaisina pohjalevymahdollisuuksina, jotka eivät ulotu kauas seinästäsi. Painettu taide on erinomainen valinta pienempiin tiloihin ja ahtaammille alueille kotona.
Metallitaide Metallitaide kattaa kaiken ainutlaatuisista veistoksellisista kappaleista valokuviin ja maalauksiin, jotka on painettu metallilevyille. Metallitaide on pitkäaikainen täydennys mihin tahansa tilaan, ja se tuo mukanaan raikkaan ja nykyaikaisen tyylikkyyden. Metallista valmistettu taide on usein painavampaa kuin muut väliaineet, joten on hyvä varmistaa, että seinälläsi on tukevat nastat ankkurointiin missä tahansa, jonka aiot ripustaa.
Puu Art Aivan kuten metallitaideluokka, puustaide sisältää sekä veistettyjä veistoksellisia kappaleita että ainutlaatuisia tulosteita. Puustaide on täydellinen valinta maalaismaisiin koteihin, ja kappaleet sopivat kaikkialle maalaistalosta järvitaloon. Puulle tehdyt tulosteet pyrkivät kohti vuosikertaista ja ahdistettua esteettisyyttä tarjoamaan rikkaan hahmon, jota rakastat tulevina vuosina.
Vinyyli taide Vinyyliseinätarrat ovat viehättävä täydennys mihin tahansa tilaan, ja niissä on kaikkea tyylikkäistä silueteista taiteellisiin lainauksiin, jotka kohottavat ja kannustavat sinua koko päivän. Vinyylitaide on suunniteltu tarttumaan seiniinne jättämättä jälkiä. Vinyylitarrat ovat pitkäikäisiä korostuksia, jotka on yhtä helppo asentaa ja poistaa kuin rakastua.
Vastaavat sarjat Vastaavat taidesarjat sisältävät kuvia ja malleja, jotka kulkevat useamman kuin yhden taideteoksen läpi. Tämän luokan sarjat, joita on saatavana eri kokoisina, muotoisina ja materiaalivaihtoehtoina, tekevät silmiinpistävän lisäyksen kotiisi. Kaiken kaikkiaan ilmakehän merimaisemista, jotka ovat levinneet viiteen eri kappaleeseen, ainutlaatuisiin abstrakteihin kuvioihin neliön muotoisissa kahdessa sarjassa, tämä luokka tarjoaa uskomattoman valikoiman vaihtoehtoja, jotka sopivat melkein mihin tahansa sisustukseen.
Seinäveistokset Tuore ja ainutlaatuinen täydennys mihin tahansa tilaan, seinälle kiinnitetyt veistokset vaihtelevat hillityistä kaiverruksista kaikkein tuoreimpiin figuurikappaleisiin, jotka muistuttavat kaikkea eläimen pokaaleista, liian ihmisen käsistä ja toiminnallisilla sormilla takkien tai avainten ripustamiseen. Valmistettu metallista, puusta ja jopa keraamisesta, nämä kappaleet ovat usein painavampia kuin taideteokset ja vaativat tukevan tapin, kun ne asennetaan seinälle.