ajaxLoader

Asusteet, Miesten Asusteet, Vyöt

MIEHEN VYÖT Jotkut lisävarusteet lisäävät asua ja toiset saavat asun toimimaan. VaateMuoti: n miesten ja naisten vyöt ovat sellaisia ​​koristeita, jotka ylittävät muodon ja toiminnan tukemaan ja vetämään yhteen koko vaatekaapisi. Löydät oikean vyön, joka parantaa henkilökohtaista tyyliäsi esiintyessäsi myös utilitaristisella tasolla, nahkavöistä millä tahansa kuluneella viimeistelyllä kankaisiin liukuhihnoihin, jotka muistuttavat sotilaallista ulkoasua.
Kun haluat lisätä kiillotusta rentoon tyyliisi, nahkahihna yhdistyy yhtä hyvin suosikki farkkuihisi kuin litteisiin etuhousuihin. Jos haluat vintage-tyylin, joka sopii täydellisesti farkkuihisi, kokeile öljyttyä nahkavyötä, jossa on vanhentunut hopeasolki ja ikääntynyttä aitoa nahkaa. Ommeltu nahkahihna tarjoaa samanlaisen tuntuman entistä enemmän sään myötä. Jos pidät lisävarusteidesi perinnöllisestä ilmeestä, etsi ajattomia hattuja ulkoiluseikkailusi täydentämiseksi.
Tilaisuudet, kuten konsertit ja päiväillat, vaativat joskus hienostunutta rentoa mukavuutta. Kun haluat korostaa hienostuneisuutta, valitse keskustan nahkahihna. Sen hienovarainen, muotoiltu miesten ja naisten vyötyyli yhdistyy parhaisiin ohuisiin housuihisi päivittääksesi päivittäisen vaatekaapisi. Jos pakoasi vievät sinut pois kaupungista, pakkaa kääntyvä vyö, jotta voit kantaa vain yhtä vyötä ja yhdenmukaistaa kaiken matkalaukussa. Muista pakata go-to-aurinkolasit head-to-toe-tyyliin.
Tietysti miesten vyöiden on tehtävä työnsä - pidä housusi ylös olitpa sitten ulkona kaupungissa tai vaellusreitillä. Kangashihnat kaikuivat karuissa ulkona tukevalla, punotulla puuvillakankaalla. Valitse liukukappaleista tai soljen sulkimista sen mukaan, kuinka tasainen tarvitset vyösi pysyäksesi kiivetäessäsi kivien yli tai ohjaamoon. Lounasmatkalle viikonloppuna voit luottaa käännettävään kangasvyöhön, joka pitää sinut raikkaana tutustuessasi ympäröivään maailmaan.
Vyöt ovat vaatekaappi, jota et voi tehdä ilman. Koordinoi tai vertaa niitä miesten asusteiden välimuistiin täydentämään ainutlaatuista tyyliäsi.